aynen hacı :D
çok geri kalmışın hacı sen :D
Printable View
Bende bu güne kadar 4.2.1 versiyonu kullanıyordum.. Kaşıntı tuttu ios5'i yükledim.. Artık ne işe yarayacaksa anlamam etmem :D Ama güzel gözüküyo havalı falan.. :D hahha
bir akıl verin 3gs e yükliymmi ios5 :D
jail çıkmadı şarj kötü diyorlar kafam karıştı valla , 5.0.1 den memnun olmayanlar da var ne yapacağımı bilemedim :D
Bende zaten jail yok.. Orjinal kazasız değişensiz kullanıyorum :)
Ya bişi sorcam.. Dün vrsiyon yükseltmeden önce program atabiliyordum.. Şimdi ios5'i yükledim.. itunes'dan atamıyorum.. Olmuyo yani.. Napmak lazım..
Birde telefonun içinde itunes vardı.. o da gitmiş.. Nerden yapıcaz :D
ismim mrthrgl isteyem ekleyebilir yarış yaparız
Bu 3gs'ye ios5 denen şeyi yükledk.. İyi güzel çalışıyo ama program atamıyorum şimdi.. Sebebini bilen bi yardımcı olsa bana :)
iPhone 4S, fotoğrafları ters çekiyor !
iPhone 4S, fotoğrafları ters çekiyor - Yahoyt.com: Mobil
ip4 ler de ters çekiyor..
5.0.1 ile oldu bu.. Düzelir güncelleme ile..
arkadaşlar birde sorum olucak iphoen 4S im var IOS 5.0 vardı mesaj geldiğinde mesaj sesi 5-6 saniye takılı kalıp çalıyordu IOS 5.0.1 güncellemesi yaptım düzelmişti ancak bugün tekrar ses takılmaya başladı kekeme gibi takılıp sonradan çalıyor başına gelen yada çözümü bilen var mı? çok midemi bulandıran bir sorun:confused:
ios 5 icin jb olaylarinda son durum nedir? Bilen var mi?
daha normal apple kendi yazılımı tam oturtamadıki jb'cilerde bekliyordur apple raya oturtsa diye..
5.01 şarj olarak çok iyi...foto olayını hiç farketmedim kamerayla işim olmadığı için..
4.3.3 jb ip4 ten ip4s e geceegimde bir sorayim dedim jb ne durumda diye:) sabirli olacagiz anlasildi;)
sanırım bu akşam tethered olarak yapıcam jb
jb'li kullanıma o kadar alışmışım ki aynı şeyleri yapıyorum telefonda alışkanlıktan :D