Appstore da 2 tane var, biri 20 dolar biri 10 dolar, ne farkları var hangisini alıcaz?
Evernote çok kullanışlı ve Sleep Cycle mucize ;) ben de ikisini şiddetle tavsiye ederim
Printable View
evette ikonunda + olan appler benim bildiğim iphone + ipad demek ikisi de oluyo yani. kafam karıştı :)
ya bu sleep cycle için devamlı şarjda durması gerekiyor mu?
kablo kısa geliyor sıkıntı oluyor , 4gün kullandım acaip memnundum ama kablo işi bozuyor.
Şarjda kalmasa sabaha akdar %100 şarj ne duruma gelir
bu sleep cycle ı ilk ben indirmişimdir heralde ama daha kullanmadım :D
bi kere deneyim dedim ama olmadı gibi gerçi sabahın 6sında yatıp 9 a saat kurarsan olmaz tabi :D kapattım yattım tekrar
bu kadar işe yarıyomu bu ya?
Tamamen bitirmiyorsa sıkıntı yok ozaman.
Nası program sevdin mi peki:D
bende indirmiştim ama pek bi işe yaramamıştı
şu an favori oyunum solitaire:)
Ben telefonla yatsam kesin kırarım :D
abi alarm ama çalışma yöntemi farklı biraz
gece yatarken yatağa baş ucuna koyuyorsun , bütün gece senin hareketlerini algılayıp sabah seni kaldırmasını istediğin seçtiğin aralıkta atıyorum 6.30-7.00 o aralıkta senin hafif uykuda olduğun sırada uyandırıyor.
Hafif uykudayken uyandığın için yorgun argın uykulu kalkmıyorsun yatak bi 10dakika daha duriyim ihtiyacı olmuyor , alarm sesleride güzel baya.Normalda o kadar sakin sessiz alarm sesiyle uyanamam hayatta ama bu programla uyandım valla:D
olm guzel uyanacam diye kansermi olalaım basucuna telefonmıu konur :D
Hala düşmedi installous'a sinir oldum :D
En sonunda basacam parayı alacam bende :D
ahaha ya aslında bneim için çok farkeden bişey yok yine
normalde telefon sol tarafımda bi 10cm üstümde duruyor , bunda yanımda duruyor.Yani kim uyurken telefonu çok uzağa koyuyor ki:)
Onunda çözümü telefonu uçak moduna almak,uçak moduna alıyorum ben:D
ahaha bu program bayadır var ve cracklisi yok daha çok beklersin,ver 0.99$ı:D
telefonu airplane moduna almak gerekiyo zaten cunku gece biri arar yada mesaj atarsa program kendiliinden geri açılmıyor.