Yazık şu paralar.. Ama yine elinde avucunda ne varsa buna yatıracak bir yıgın ınsan cıkacak.
Printable View
Yazık şu paralar.. Ama yine elinde avucunda ne varsa buna yatıracak bir yıgın ınsan cıkacak.
bu aptal macintosh pro 13" bazi wifilara baglanmiyor deli ediyor. MacOS daki genel bir problem mi bu?
Ayni sekilde bazen dns sorunu yaşıyorum, ip adresi çözemiyor, elle dns belirtiyorum gene tekliyor.
İşin acaibi aynı laptopda sanal linux makine açıyorum çatır çatır çalışıyor.
- Yakın bi arkadasım yurt dısına cıkarken iphone 6 sını evde bırakmıs geldi bugun, ekran kilidini hatırlamadıgından itunes baglayıp yazılım atmışlar, telefon itunes de kaldı güc tusuna bastıgımızda home tusuna bastıgımızda itunes simgesi cıkıyor kalıyor? ne yapılabilir cihaz için bilgisi olan varmı ?
- Cihazı komple silip teni yazılım atmış, Dükkanda şimdi bir daha denedik. Busefer komple kapandı hiç tepki vermiyor :D
Dostum şimdi DFU moda alıp direk kurulum yapmışsınız anladığım kadarı ile, Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch and Apple TV sitesinden cihazınıza uygun firmware'i indirin, daha sonra itunes te cihaz ekranında iken, shift tuşuna basılı tutarak, geri yükleye tıklayın ve indirdiğiniz firmware dosyasını seçin, kurulumu yapın. Bu şekilde de olmaz ise zorlu yolu gözüktü :)
whastappta sesler kafasına göre değiştiriyorum ama yine değişmiyor son güncellemeden sonra
iPhone 7 128 gb gold isteyen varsa pm'den bağlantıya geçebilir. Almanya cihazı. Kapalı kutu. Kayıt istenirse ek bir bedelli yapılır.
Bugün 2 tane daha 7 aldım bir gri bir pembe 32 ve 128'lik. Garanti olayı için model numaralarına baktığımda forumda yazılan seridendi, A1787 mi rakamı hatırlamıyorum da alırken bakmıştım :D Buralardan alanlar için bir nebze daha rahatlatıcı olur sanırım