Finder -> Uygulamalar -> Ordan cmd+backspace yaparak silebilirsiniz.
Printable View
Teşekkür ederim sorun çözüldü :)
Hackintosh ile alakalı bilgisi olan arkadaş var mı? Yardıma ihtiyacım var.
yaa ben bu itoolsu kuruyorum ama telefonu görmuyor aynı sorunu yaşıyan varmı?
IP6S cihazlarda batarya problemi olanlara apple ücretsiz değişim yapıyormuş bilginize
Yüzde 30larda pat diye kapanmaya başladı.. Kendi kendine açılıp kapanıyor benimkide.. Hafta içi müsait olduğumda vericem servise
i7 için restart olayı, home tuşuna değilde ses tuşuna basarak yapılıyormuş bilginiz olsun.
Home tuşuna basıp neden olmuyor diye çıldırmayın :)
İphone telefonumu tamire gönderdim. notlar kısmındaki notlarımı bilgisayardan nasıl görürüm?
Yedekleme de icould.com dan boş görünüyor. ayrıca hotmail ve yahoo yada yedekleme alıyordu. buradan bulamadım. varmıdır bir çözümü?
Göndermeden önce eşleştirme yapmanız gerekirdi iclou da. Eğer restart edildiyse, telefonda geri yükleme yaparsanız, sıfırdan kurarken hangi yüklemeyi yapsın diye soruyor. Orada yakın tarihi seçerseniz görebilirsiniz. Böyle durumlarda, tamire vermeden önce icloud' a girip eşleştirme yapın ondan sonra verin.
Bilgisayara yedek almıştım. icloud eşleştirme yapmamıştım. bir dahakine aklımda olsun. teşekkürler
Whatsapp dan gelen bazı insanların videolarını açamaz ya han iphone 6lar filan.
Onun bir çözümü yok mu? Cevabı sadece karşı tarafın video uzantısını iphone desteklemiyor diyip işin içinden çıkıyor mu koskoca apple :)
Selamin aleykum. iPhone 7+ aldikta kap alicaz. Forumlarda Spigen diye bir marka hep onerilmis. Sizce iyi midir? 40-50 tl bir suru modeli mevcut. Yeterince korur mu alsam? Yada tavsiyeniz var mi bu fiyatlara
Az önce şöyle bir sorunla karşılaştım, itunes'da güncelleme yapmaya çalıştığımda benim hatunun kullanıcı adını ekrana getirip şifre istiyor. Ayarlardan itunes kullanıcımdan çıkıp tekrar giriş yaptım ama hala güncelleme için o kullanıcı adının şifresini istiyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da çözümü nedir bilen?
Uygulamayı hangi hesaptan indirdiysen o hesabın şifresini girerek güncelleme yapıyorsun.
Örneğin senin hesabın X olsun
Bahsettiğin uygulamayı Y hesabını kullanarak indirdiysen güncelleme yaparkende Y hesabını girerek güncelleyebilirsin. X hesabın güncelleme yapmaz.
Hangi hesaptan alım yaptığını bilgisayardan iTunes kullanarak kontrol edebilirsin.
Uygulamayı silip X hesabından giriş yapıp AppStore dan alım yaparsan bir daha böyle sorunla karşılaşmazsın.