facebook messenger yüklenmiyor ilginçtir.
facebook messenger yüklenmiyor ilginçtir.
Romeo <3 Giulietta
7 plus batarya açısından başarılı. bana 2 gün gidiyor. sosyal medyalar açık tabi. bazı kısıtlamalar ile 3 gün bile gidebilir.![]()
Vatana millete hayırlı olsun![]()
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satın alın - Apple (TR)
angry birds![]()
ios 10 güncellemesinden sonra, spotlight search da yaptığım kişi aramalarında kişilerin içi bazen bomboş çıkıyor, ne telefon numarası ne de başka bir şey gözükmüyor. Arama sekmesinde isminden 1 harf silip tekrar yazınca problem ortadan kalkıyor. Ayrıca 1 kişi aradı duymadım diyelim, ekrana 1 cevapsız olarak düşüyor, sonra farklı bir kişinin aramasını da duymayınca son arayan için cevapsız sayısı 2 gözüküyor. Sanki son arayan 2 defa aramış gibi,Bunun yüzünden diğer arayan kişiyi göremiyorum. Bu tarz sıkıntılar yaşayan var mı acaba ?
Beyler telefonu elimden düşürdüm telefon açılmıyor sadece şarja takınca elma yanıp sönüyorbaşına gelen. Var mı 5s
Bu konuda belki yazılmıştır ama açıkçası bulamadım ben. Sormak istediğim birşey var. Şimdi ben android kullanıyorum ama kısa süre sonra apple telefon alacam. Şimdi sormak istediğim şu;
Ben whatsapp konuşmalarımı nasıl aktarabilirim ios'a ? Tekrar androide geçseydim kolaydı ama ios için biraz zor sanırım o aktarım işi. Kız arkadaşımla ilk tanıştığımdan beri konuşmalarım duruyor maneviyat var biraz işin içinde ondan soruyorum![]()
Whatsapp ın kendi yedeklemesini kullanabilirsiniz diye biliyorum. Direk numaranıza yedekliyordu galiba.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
O şekilde numaraya yedeklemiyor sanırım ya. Google da bulmuştum bi çözümünü ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum tabi
Ekleme
GooglePlay'de Move to ios isimli uygulama
Android aygıtınızdan iPhone, iPad veya iPod touch'a gecme - Apple Destek
6s kullanıyorum. Konuşma sırasında mikrofonu ağzımdan biraz uzaklaştırdığımda sesim karşı tarafa çok az ve çok derinden gidiyor. Böyle sorun yaşayan var mı ? Yoksa normal bi durum mu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)