BU aklıma geldi bunu düşünücem orta tuşu da bozuldu yapılsın da gerisi hallolur, teşekkür ederim bu arada :)
Printable View
telefonum %10 veya daha fazla sarj gösterirken kapanıyor veya %1 sarj saatlerce gidiyor telefonla konuşurken aniden kapanıyor ve bir süredir donma yapıyor avea bayisinden almıştım şuan türktelekom oldu gerçi tamire yollasam kaç günde gelir acaba ? ve şu satıcıdan ıphone 7 almak istiyorum fiyat uygun geldi tavsiye edermisiniz ? Apple Iphone 7 32 Gb Cep Telefonu - n11.com
Garanti vs süreçler ile daha ilgili oldukları için Teknosadan aldım. 32 gb siyah ip7 3249TL
http://www.n11.com/arama?q=kimsatar
Bu profil benim arkadaşlarım. Alışveriş yapmak isteyen varsa tel. no verebilirim.
Bimde iphone 7 satacakmış fiyat 2999 tl . Sanırım paralel ihracat . 18 kasımda geliyormuş.
ilk telefona icloud kurulumu yaparken, hiç icloud hesabım yoksa yeni almak zorunda mıyım yoksa x bir gmail/hotmail vs hesabı kurabiliyor muyum ?
Valla kutusu filan yoktu telefonun..Kabarık patlatmalı jelatin içinde getirip teslim ettiler.. @mrtngn
Daha önceden apple ürünü kullanıysan o profil ile giriş yapabilirsin, kullanmadın ve ilk defa açacaksan eğer yeni icloud hesabı açman gerekiyor. icloud u gmail vb ile eşleştirebilirsin tabi
Sıfır ürün vermiyorlar hiç tüm değişimler refurbished / swap cihaz
Bende swap cihaz olduğunu biliyorum,söylüyorum ama çevremde bazıları nedense kabul etmiyor sıfır jelatinli cihaz diyor :) Ondan teyit edeyim dedim.
Ayrıca kafama takıldı iphone'da ekran değişimi vs böyle tamirat işlemleri yapılmadığı söylenmiş nedir doğruluğu ? Geçenlerde kuzenim ölü pikselden gönderdi lcd değişip göndermişler
iphone için görüşme kaydetme programı varmıdır. store da bir kaç program var para vermeden önce sorayım dedim. işe yarıyormu ?