CİHAZ YAPILAN DETAY İNCELEMELER SONUCUNDA CİHAZIN DOKUNMATİĞİNİ ÇALIŞMADIĞI GÖZLEMLENDİ . CİHAZIN DOKUNAMATİK PANELİ ÇIKARILIP YENİDEN MONTE EDİLDİ ARIZA DEVAM EDİYOR.CİHAZ DEĞİŞİM OLMUŞTUR.
Genpa'da servisde telefonum ve açıklamada bu yazmakta. Swap denilen cihazlardan mı verilecek acaba ? Var mı bilgisi olan
Arkadaşlar çektiğim bir videonun altına nasıl istediğim müziği koyabilirim ? Bildiğiniz program var mı?
#eksikpazar
Genpa yapamayıp Applecare denilen merkez servise göndermiş. Merkezden de böyle bir açıklama geldi sanırım sıfır cihaz verecekler ama iki çeşit cihaz varmış.Biri swap denilen direk kutulu 2 yıl garantili cihaz diğeride refurbished dedikleri toplama cihaz. umarım toplama gelmez
telefonumu değiştirdiğim için eski telefonum iphone 5 i satmak istiyorum fakat fiyat hakkında hiç bilgim yok.
2 yıl önce power tuşundan dolayı değişim oldu.tr cihazı.
ufak tefek çizikler var genel olarak temiz bir cihaz siyah 16gb.hiç tamir görmedi.
orjinal şarj aleti,kulaklığı,kutusu ve değişim belgesi duruyor.
ne kadara gider bi yardımcı olabilcek var mı ?
Bu son güncelleme ile icloud da sorun yaşayan var mı? Benim telefon sapıttı bi dokunmatiği falan saçmalamaya başladı. Yurtdışı değil cihaz 6s
Opera vpn diye aratın AppStore da.
Unlimited free. Aylık abonelik zaman kısıtlı deneme sürümü vs yok. Gayet de hızlı
Apple Watch kullanan arkadaşlara sorum var, şimdi iki hat kullanıyorum istedigim zaman diger telefonla eşleştirebiliyor muyum? Yada her iki telefondanda kopartabiliyor muyum bağlantıyı?
Alamanyadaki apple'a yogunluktan dolayı abim gidememişSeyahat edip geri geldi telefon
Bende de %20 - %10'da komple kapanıyor cihaz sapıttı gitti iyice
Kuzenim direk apple servise verdi piksel hatasından dolayı ekran değiştirip geri gönderdiler. Nasıl olcak ozaman bu hangi servise vericez cihazı
Birebir değişimde sıfır kutuda cihaz vermiyorlar diye biliyorum.. Refurbished gelir ve eski telefonun garanti süresi bundan devam eder
Annemin telefonu durup dururken ekranı boydan boya çatlamış ve acil tamir edilmesi gerekiyor randevu yok gözüküyor sabah erkenden zorluya gitsem kabul ederler mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)