Bu hafta içi İPhone SE 64gb alacağım. Bildiğiniz herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba?
3 nesildir üretildiği için bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz.
Bu hafta içi İPhone SE 64gb alacağım. Bildiğiniz herhangi bir kronik sorunu var mıdır acaba?
3 nesildir üretildiği için bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz.
Telefonu sıfırladım. Komple yeniden kurulum yaptım.
Şuan herşey normale döndü şimdilik sorun yok.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Keyifli forumlar
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Sattığım iphone 6 nın yerine dün iphone 5 aldım 64gb ios 6 yazılım var.Telefonu sıfırladıktan sonra kendi apple adresim ve şifremi girdim ve iki adımlı güvenlik doğrulaması diye bir şey çıktı ve telefona sms geldi.Bu sms i nereye girmem gerekiyor telefonun ekranında herhangi bir pencere açılmıyor.
Ayrıca bu telefonu bilgisayara vs. bağladığımda ios 6 yazılımı kafasına göre günceller mi?Birazcık ios 6 kullanalım![]()
İphone 6 var bende de hoparlorden az ses gelİyor diŞarda İken konuŞmalarda zorluk cekİyorum , garantİ devam edİyor servİse versem deĞİŞİm yaparmi acaba .
TÜrcel cİhazi
bunu kvk ya mi apple servİse mİ nereye versem dİrek deĞİŞİm yaptirabİlİrİm..
...................SF CiviC
Iphone 5s bugün düştü ekran kırıldı çalışıyor ekran değiştirsem dokunmatik çalışırmı ? Kırık haldeyken çalışıyor Birde yenisini mi alsam diyorum ıphone 6 ile 7 arasında kaldım yurtiçi 32Gb 2600 civarı temizleri var almalımıyım sizce yoksa ıphone 6 mı alsam ikinci el 1400 1500 e? Çok fark varmı 6 ile 7 arasında arasında ve ıphone 7 için 32 Gb hafıza yeterlimidir?
Bilgisayarıma orijinal world ve excel indirdim. Sorunum şu, ne zaman bir dosya açsam world veya excel ile açıyor fakat ben eskisi gibi yine pages ve numbers ile açılmasını istiyorum bunun yolu nedir acaba teşekkürler
Bugun telefonu ofis iletisim'e göndericem mecidiyeköydeki.
üst hoporlerden karsı taraftan gelen ses kısık geliyor baya gürültülü ortamda duymam zorlasıyor.
Birde arasıra dokunmatik donuyor.
bakalım ne cıkacak, değişim olurmu cihaz bilgisi olan varmı? 6splus 64gb
#KGdetanirlar
arkadaşlar alışveriş sitelerinden temper cam alanınız alıpta memnun kaldığınız bir marka satıcı linki önerebilir misiniz?
aldığım ürünler 1 ayda kenarlardan açılmaya hava yapmaya başlıyor.
Ayni sekilde touch idimde sıkıntiliydi kafasina gore okuyordu hatta batarya problemimde vardi apple destekle gorusmustum telefonuma uzaktan baglanip batarya sorununun(bazen %30 da bazen %10-%15 de kapaniyor kafasina gore) oldugunu onayladilar telefonumu 2. Kez garantiye yolladim yine bataryamda sorun yok diye geri yollamislar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)