fiyatlar güzel düştü. 1 ay önce 6s satıp mi6 aldım zarar etmeden
şimdi kardeşime 7plus alacağız 8 çıkmasını bekliyordum tahmin ettiğim gibi fiyatlar düştü. tam satış başlayınca belki biraz daha düşer
fiyatlar güzel düştü. 1 ay önce 6s satıp mi6 aldım zarar etmeden
şimdi kardeşime 7plus alacağız 8 çıkmasını bekliyordum tahmin ettiğim gibi fiyatlar düştü. tam satış başlayınca belki biraz daha düşer
Samsung'la birleşip tek telefon çıkarsınlar hepimiz rahat edelim. Hem ios android kagvası da biter..
Zaten giderek benziyorlar birbirlerine..
canım telefonum seni çok seviyorum,ve sana gözüm gibi bakmaya devam edeceğime söz veriyorum.
imzasız..
Kıyamam ben ona ,ömrüm benim.. Ön arka her yeri korumalı jelatinli.
delirdik mi lan ,paralara bak amk spor gazetesi. Bu paralara telefon mu alınır . daha cc'ye jant alacaz la
imzasız..
X in fiyatını gördünüz sanırım 6000 TL ki geldikten sonra fiyatlar artarak devam edecek . X çok gereksiz geldi alınırsa yine 7s niyetine 8 alınır .
Ben 6s 64 kullanıyorum,uzun zamandır da yazılım güncellemiyorum. Mutluyuz,mesutuz . Şu paraları vermek delilik yeminle .
biraz daha ucuzlayınca,garantisi bitmeden satarım 7 plus'a geçerim .
imzasız..
8 in 7 den farkı sadece kablosuz şarj.. İşlemci farkını vs geçelim aradaki hız farkını kullanıcı hissedemez..
7 ve 7 plus varken 8 alacak/alan kişi neyin ne olduğunu bilmiyor ve bilgisizdir. (Senin için demiyorum)
"s niyetine 8 alınır" cümlesi doğru "yanlış tercih" tanımlamasının açılımı bana göre.. Böyle bir şey yapmayın sakın. Fiyatları düşünmeden sadece teknik özellik olarak düşünülürse, iPhone 5 ve telefon değiştirilecekse bütçe varsa iPhone X alınır. Çok üstün cihaz.. Ben o kadar para vermem derseniz iPhone 7. iPhone 8 çok gereksiz bir cihaz. Ha ben kablosuz şarj isterim de isterim diyorsanız iPhone 8 alın ona bişey diyemem..
Ama kablosuz şarj konusundan bağımsız olarak yenilemek amacı ile iPhone 6 ya da 7 varken gidip iPhone 8 almak inanılmaz mantıksız.. Keyfi değiştirecekseniz iPhone X. Yoksa kalın aynı telefonda.
Bu ayın 27'si
@Anıl E.
iOS 11'de mobil veriyi açmak için ayarlara girmiyosun. Müthiş buluş değil mi?
Dün aksam telefonu düşürdüm, instagramda video cektiğimde ses cıkmıyor.
Whatsapp ses kaydı yolladıgımda ses gitmiyor.
kameradan video cektiğimde ses var. Facebook Canlı yayında ses var.
Telefon görüsmesinde sıkıntı yok. Sorun ne olabilir?
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)