10 aylık 6 mevcut elimde. 11.2.1 sürümde artık 12ye güncellesem mi? sıkıntı çıkar mı diye almadım bayadır güncelleme performans batarya konusunda +ve- yön var mı bi yardımcı olsanız![]()
10 aylık 6 mevcut elimde. 11.2.1 sürümde artık 12ye güncellesem mi? sıkıntı çıkar mı diye almadım bayadır güncelleme performans batarya konusunda +ve- yön var mı bi yardımcı olsanız![]()
edit: 6s..
eski iphone telefonumda 4 den 4,3,3 e geçmiştim efsane iyiydi. Bundan sonraki bütün güncelleşmelerde hem yavaşladı hemde şarjı az gitti.
iphone 7 kullanıyorum hala 11.4.1 sürümünü kullanıyorumBana yetiyor bu sürüm telefon değiştirmedikçe güncelleme yapmam
![]()
Merhabalar, 5s ilk sahibi olduğumuz bir telefon var, hiç ios güncellemesi yapmadık, ios7 vardı içinde, ve whatsapp'a son gelen güncelleme ile whatsapp'a giremez oldu.
Bu noktada jailbreak yaparak ios 8 yada ios 9'a çıkmak mümkün müdür acaba?cihazın çok güncel uygulamalarla falan hiç işi olmaz. Whatsapp, facebook gibi temel uygulamalara girebilsin yetiyor, yavaşlamasını istemediğim için yol arıyorum.
İnstagram da kayıt sembolünden elimizi kaldırmadığımız sürece ardarda aralıksız story çekmeyi nasıl yapabilirim?IOS son sürüm yüklü..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)