Bu arada iosta elm cihazı için en düzgün program hangisi? Androidde torque iyi idi
abiler & kardeşler ; ipadde youtube reklamlarında kurtulmanın yolu varmı ?
pc'de firefox kullanıyorum ublock origin ile hiç reklam görmüyorum.
ipad firefox app'de sanıyorum böyle bi add-on yok.
tek yol youtube pri almakmı ?
médiocrité partout
yok abi hiç bir şekilde youtubede reklam engelliyemiyorum iosta.
adamlar 5 dakkada bi reklam koyup videoya , reklam kaldırmak istiyorsan para ver diyor içine sıçım böyle sistemin böyle düzenin...
médiocrité partout
https://www.youtube.com/premium/family
25.99 TL verirsen hiç birini çekmessin. kendin hariç 5 ayrı kişide baglayabilirsin. 25,99/6 dan aylık sakız parasına reklam izlemeyip abidik gubidik yollar aramassın![]()
1881 - 193∞
bedava değil ben bu internete para ödüyorum.
ayrıca yapsın, yapmasın demiyorum ama örneğin 2 saatlik bir "çok güzel hareketler" programında her 4 dakikada bir reklam çıkıyor.
ULAN TVDE Bu kadar reklam yok.
120 dakikada ortalamada 25-30 kere video müdahale etmek zorundayım.
şunun başına ortasına kıçına koyun birer reklam tamam.
iyi hırsız ne kadar çalarsa "anlaşılması" mümkün olmaz onu bilen kişidir.
bunlar eşkiya artık.
médiocrité partout
odedigin para servis saglayicisi, icerik üreticisi ve platforma para ödemiyorsun, programın icindeki reklam adedi de genelde videonun suresine bağlı olarak ayarlanıyor, yani normalde basında ve sonunda reklam oluyor, icerik üreticisi isterse tum videoya reklamı açıyor.
yani YouTube kadar icerigi üreten adam istiyor aslında reklam.
Spotify, YouTube,netflix vb hizmetlerin abonelik ücretleri uzerinde gecirilen zamanla oranlayinca oldukça düşük, herkes adblocker kullanırsa icerik üreticileri para kazanamazsa icinde reklamla da olsa ne yazık ki o icerikler var olamayacak ne yazık ki
Elimde yurtiçi Turkcellnden alınmış bir 6S plus var telefon eşimin elinden kayıp asansör boşluğuna düştü ekranı kırık kasanın sağ alt köşeside yamuldu. Tamir ettirip satmamıza değer mi?
Ekran 350 TL - kasa da 250 300 TL cıvarı, piyasası nedir tam bilmiyorum ama uğraşmaya değer mi emin olamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)