Yandex midir nedir, bir navigasyon application ı varmış ve şu anda beleşmiş herhalde.
bulunduğunuz yerin fotoğrafını falan gösteriyor. bildiğiniz evinizin önünde "daha önce çekilmiş" arabanızın fotoğrafını falan görüyorsunuz.
ücretsizken kaçırmayın derim![]()
sevgili quantum abi, birde bazı numaraların bizi aramasini engelleyen blacklist uygulamasi onersen ne guzel olur![]()
Hesap makinasi supermis tsk ler![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Günün Uygulaması..
Alkol Metre 2
Uygulamayı açtığınızda öncelikle Cinsiyetinizi, Doğum yılınızı ve kilonuzu set ediyorsunuz.
Daha sonraki ekranda o an ne içiyorsanız onu listeden seçip listeye ekle diyorsunuz. Saati ile kaydediyor.
Siz "Alkol Al" dedikçe program listeye ekliyor, kadehler arasındaki zaman farklarını da hesaplayarak size "yaklaşık" promil hesabı yapıyor.
Bu tabiiki normal insanlar için yapılmış bir uygulama.![]()
Hergün içen ya da bünyesi sağlam kişilerde çok da yaklaşık sonuç vereceğini sanmıyorum
Bu arada tabiiki bu uygulama da FREE!
AppStore Linki: Alkol Metre 2 for iPhone, iPod touch (2nd generation), iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
![]()
![]()
![]()
Yandex.Haritalar
yandex arama motorunun harita servisi. muhtemelen ücretsiz kalacaktır![]()
numaraların olduğu simi takıp ayarlardan import sim contacts diyosun![]()
acil acil acil
Iphone ve ipad da digiturkwebtv izlemek icin microsoft silverlight programi gerekiyor ancak hicbiryerden indiremiyorum . Biraz arastirma yaptim ve apple urunlerinin silverlight i desteklemedigini okudum birkac yerde. Bu programin dengi hangi program-lari biliyorsunuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)