arkadaşlar selam.
amerikadan i phone 4 alacağız arkadaşıma. Türkiyede kullanacak. Nelere dikkat etmemiz lazım. Jailbreak , unlock yapılabilmesi için versiyonunun ne olmasi lazım? Püf noktaları var midir yurt dışından alırken?şurasına dikkat edin .. Vs gibi Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
iPhoneYardim.net
burdan bilgi alabilirsiniz arkadaşlar varsa kullandığınız applicationları yazabilirsiniz.
en az 20 tane iphone geldı gectı elımden ama igo olmayan yoktur
benım favori uygulamam İGO. şimdi laz versiyon olanı da çıkartmışlar
ayrıca
iphone4 lazımsa sıfır var elimde 1250istyorum ilgilenen olusa pm atabilir
The Official Ferrari Opus
arkadaslar bu ferrarinin oyunumudur baska bıseyımıdır tam bılmıyorum ama 500 mb ılgımı cektı ındırmek ıstıyorum asagıdakı sıtede lınkı var onceden ındırıyordum fakat suan sayıyor down lınkını vermıyor anlamadım gıtti google amcamada yazdım torrent lınkıne kadar bısı bulamadım elinde olan varmıdır acaba ?
fileape » download
Abilerim birazcik bilgiye ihtiyacim var
Elimde yurt disindan gelmis simfree i4 var ve jb yapmak istiyorum. Bunu nasil yapabilirim ve ne gibi zarari olabilir telefona ?
farklı konu açmak istemedimde, iphone 3gs için hangi ekran koruyucu filmi önerirsiniz. piyasadaki 3-5 liralık filmler iş yaparmı? kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
10 liralık mat film var iphone'mda, uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.. yapıştırırken altında toz kalmamasına dikkat edin sadece..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
record video
talking tom 2
falldown
revolver
online radio
gazete oku
şehırler arası mesafe
Nfs free
mynet
fast furious
spider man
VE Tabiki sahibinden.com![]()
islash demosunu bitirip gaza geldim ve 0.99 dolara full versiyonunu indirdim fakat 3.sette 30larda takılı kaldım bitirebilen varmı çok canımı sıkıyor bu oyun sinirlendiriyor beni![]()
whatsupp
viber
fruit ninja (vazgeçilmezim)
reMovem
angry birds
bide unutmuşum opera mini safariden kat kat daha iyi öneririm
gayet başarılı uyguölamalar =)
feel is everything
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)