İos5 e alisma surecindeyim3gs gittii 4 geldi hadi hayirlisi
![]()
İos5 e alisma surecindeyim3gs gittii 4 geldi hadi hayirlisi
![]()
Bir soru da benden:
4S te internet kullaniminiz nasil? Ben iki aydir ayin 20 si gelmeden paketi bitiriyorum kafayi yemek uzereyim. Tamam cok kullaniyorum internet ama son 2 senelik data kullanimima bakmistik Turkcell'de, 1,7-1,8 GB'i gecmiyordu ben de 2 GB paketle aldim. iki aydir yari yolda kaliyorum
Ne yapalim neleri kapatalim onerisi olan var mi?
4s de siri faktörü var hangi uygulamayı kapatırsan kapat siri apple portlarına bağlı olduğu sürece devamlı kotayı indirecektir.Tavsiyem sınırsız yada daha kapsamlı bi net paket satın alman yönünde.
cydia/manage/packages/kaldırmak istediğin uyluma/remove siliniyor.
4s kerde baglanti sorunu yasayan var mi? Son iki gundur bazen edge"de dahil olmak uzere tum baglanti gidiyor...acaba sorun operatorden mi yoksa telefondan mi cozemedim..
Tango-1 never dies.
siriyi kullanmadığında kapat,
icloud a yedekleme zımbırtısını kapat, dertlerin son bulsun
ha bire kontrol ediyor çünkü. serverdaki yedeklerinle telefonunu devamlı senkronize etmeye çalışıyor.
3üncü olarak Konum Servisleri altında Sistem Servisleri var.
Orada "Saat Dilimi Ayarlanıyor" ve "Trafik" seçeneklerini kapat.
App lerin GPS lerini vs kapatmana gerek yok.
Zaten GPS kullanımı varsa saatin orada simgesini görürsün.
ya benim şöyle bir sorunum var
redsnow'un yeni sürümü çıktıktan sonra jb'i yenilemiştim hiçbirşeyi silmeden etmeden.
jb'i yeniledim telefon açıldı tüm herşeyim yüklü fakat cydia'dan manage packages altında hiçbiri çıkmıyor ama aslında yüklüler
birşeyi silmek istediğimde tekrar yüklüyorum packages'da gözüküyor sonra siliyorum![]()
Daha önce verdim mi hatırlamıyorum.
Çok sık kullandığım bir program
Yeni iPhone almış olanlar, duymayanlar bilmeyenler olabilir belki bu efsane programı
ABBYY Business Card Reader 4.7
App Store - ABBYY Business Card Reader
Price:4.99 usd
Kartvizitlerin fotoğrafını çekiyorsunuz, sonra programın kendisi bir tarama işleminden geçiriyor ve Kişiler kartında telefon numarası, kişinin ismi, emaili, adresi vs gibi tüm alanlar doldurulmuş şekilde karşınıza geliyor.
Arada türkçe karakterleri okuyamayabiliyor ama ona da küçük rotuşlar atıyorsunuz.
Öneririm iyi bir app
JB li cihazlar apptrackr den indirebilir ancak orada şimdilik 4.6 versiyon var, yükledikten sonra telefondaki appstore iconunda da 1 yeni güncelleme baloncuğu olur haberiniz ola![]()
Ama kullanırsınız tabiki yine de
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)