ICE RAGE ücretsiz beyler
Ice Rage for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
HD Duvar Kağıdı İçin
http://itunes.apple.com/tr/app/retin...0531?l=tr&mt=8
ICE RAGE ücretsiz beyler
Ice Rage for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
HD Duvar Kağıdı İçin
http://itunes.apple.com/tr/app/retin...0531?l=tr&mt=8
ICE RAGE çok güzel indirin![]()
Seninki iyi dayanıyor o halde benim, benim şuan durum %77 şarj ve honda gibi yarı şarşdan sonra daha hızlı iniyor sanki![]()
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
iphone 4s 5.1 icin jailbreak ciktimi bilgisi olan varmidir![]()
Cok sikildim telefondan resmen![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Arkadaslar elimde arkadasımdan aldıgım bitane iphone 4 var. Ancak cihaza 4s yazılımımı ne atmış cihaz şu an kitli durumda duruyor. Hiç araştırmadım nedir ne değildir nasıl yapılır? Sorunsuzca kullanabılırmıyız? Bilgisi olan paylasırsa cok sevınırım![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Benim iphone4 ( 5.1 ) çok yavaşladı ya, mesaj falan yazarken lag oluyor. Ne yapmak lazım acaba
Charged & Supercharged
Apple kurnaz , jb olayını kitledi resmen..Sıksık sürüm çıkarıyor hem ufak eksikleri gidermek açısından hem açıkları patchliyorlar , hacker 'lar açığı buldum derken hop yeni sürüm
Golf MKVII 1.6 Tdi
5.1.1 benim şarja olumlu etki yaptı
durduk yere i message im gitti arkadaslar internette var imessage acıkta.
ama ekrana uyarı geldı operatorunuz ucretlendırme yapabılır dıye ok dedım bende. durduk yere ne olmus olabılır?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
nasıl oldu anlamadım ama imessage ım kapandı. sankı daha once hıc aktıflestırmemısım gıbı.
actım tekrar 75krş gitti durduk yere. sıkıntı yok su anda.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu 5.1.1 sonrası maildeyken ekran pozisyonuna göre döndürmeyi yapmama mevzusu tekrardan başladı....virüs falamı hakikaten bu , çözümü nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)