sesli telefon görüşmelerimizi ses olarak kayıt edebilen bir program varmı? paralı parasız farketmez çoğu zaman yolda giderken not almak gerekiyor o an aracı sağa çek kağıt kalem bul not al devam et ölüm yahu kaydetsek de sonra tekrar dinlesek yokmu böle birşey elmada
ha birde android kullanırken markette etraftaki wifi sinyallerini bulan çekim gücünü ve yönünü gösteren bir çok program vardı ama appstore da bulamadım öyle bir program kullanan var ise onuda bi zahmet söyleyiverin. (hot spotları gösterenlerden bahsetmiyorum)
e60 535d & THE A45 AMG
şu en ucuz tr garantili 4s nerden alabiirim taksitli? carrefourda 1800 tl.burdan temiz 1500e 2. el varsada talip olabilirim renk önemli değil
dün gece Twitter ve Whatsapp uygulamalarının güncellemeleri geldi.
Peki yenilikler neler?
- Öncelikle inanılmaz hızlı oldu. Artık ilk açılıştaki o bekleme durumu yok.
- Simge değişti. Artık twitter serçesi kel ve gagası havada
- Atılan bir twit içinde bir foto varsa bu browser üzerinden açılırken şimdi direkt uygulama içinden açılıyor.
- ve en güzel özellik bence, birisi yeni bir twit attığında size uyarı gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Aynen size yazılmış mentions gibi.. Şu kişi twit attı diye uyarı geliyor ekranınıza (ayarlar-Profiller-Bildirimler-Twitler/aktif.. daha sonra istediğiniz kişinin twitter profil sayfasına gelip takip butonunun yanındaki combobox butonundan seçim yapabiliyorsunuz)
Profil resmi ekleyebiliyorsunuz.
Diğer özellikler fasafiso
Ancak bir bug var, kişiler listesi (yani rehberden gelen liste) P harfinden başlıyor, Z ye kadar geliyor, hemen A harfi ile başlayan kişi isimleri başlıyor, Ö harfinde bitiyor..
Kullanımı engelleyici bir durum değil.
Profil fotosu eklemek isteyenler güncelleyebilir.
Bunu kaçırmayın derim.Pro sürüm.
App Store - My Contacts Backup Pro
şöle bi haber buldum, komik uygulamalar var
en gereksiz uygulamalar
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Arkadaşlar yeni konu açmadım , iphone konusu olduğu için buraya yazmak istedim.Yardımcı olursanız sevinirim..
Şimdi benim bir şirket hattım var internet paketli ve bu hat ile birlikte iphone 3S geliyor.Şu an kullandığım özel hattım ise eski model bir telefonda.
Şimdi ben yeni bir Galaxy s2 almayı düşünüyorum.
Ve şirket hattını (iphone a değil) samsung a takıp bunun internetini wi-fi yada bluetooth üzerinden iphone ile paylaştırabilirmiyim ?Tersi de geçerli ?
Az once whatsapp guncellemesi dustu appstore a,guncelledim ve whatsapp acilmiyo artik. Basina gelen var mi,napmak lazim?
Charged & Supercharged
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)