User Tag List

Sayfa 288/692 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
13131 sonuçtan 5.454 ile 5.472 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda bir miktar bikgi var ama yine de sorayım bu konudan da;

"Bu sprint muhabbeti nedir tam olarak Allah aşkına biri net acıklasın.
    Baska bir konuda bir arkadaş imei koduyla ilgili birsey soyledi ama kesin net olarak acıklayacak bilgi sahibi biri daha olsa cok iyi olur.
    Kac zamandır alacagım alamıyorum. Amerıkadan gelecek var guvenıp getırtemıyorum.
    Burada sahıbındende satılanlar var 1700 civarı paralara bunlar neden bu kadar ucuz? Patlayacak mı havaya mı ucacak ondan mı uygun satıyorlar? Sprint cihazının zararı ne tam olarak? Çok mu soru sordum?, bitmedi. Cihazın sprint olup olmadıgını karpuz gibi tıklatarak anlayabilir miyiz? "
    Çok basit kutunun arkasına bakarsın açılmamışsa imei numarası 99 ile başlıyorsa Sprinttir bu telefon mesaj göndermez bu yüzden facetime ve iMessage i kullanamazsın telefonda. Apple'la görüşüp açtırdığını idda edenler var ben bu kadar zaman içerisinde açılmış bitane Sprint görmedim daha önüme gelmedi açıkcası.Sorunsuz cihazların 01 ile başlar bütün imei numaraları apple'da sorunsuz demeyim daha dorusu sprint olmayanlar diyelim.

O yüzden Sprint ne alırım ne satarım nede alacak eşime dostuma aldırttırırım.O kadar para verip birde rezil olmaya değmez ztn USA da simfree ler satışada çıktı bu saatten sonra Full Price alıp kilit açtırmayla kimse uğraşmaz

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    surekli iphone apple ipad konuşuyoruz nereye yazcağımı bilemedim mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi sürekli iş ilanları yolluyor bana apple la ilgili bir ilan geldi belki iş arayanlara faydası olur
    http://www.apple.com/jobs/tr/leaderprogram.html

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hayırlı olsun

Alıntı aTKn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık birkaç dk önce Apple’ın iTunes Music Store’u Türkiye’ye açtığını paylaşıldı. Sanırım şu an Apple sunucularını güncellediği için herkes göremiyor ama Film Store’da devrede.

Bu arada iTunes’tan satın aldığımız veya kiraladığımız filmleri de yine cihazımızdaki Videolar uygulaması ile izleyebiliyoruz..
    alıntıdır...

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok basit kutunun arkasına bakarsın açılmamışsa imei numarası 99 ile başlıyorsa Sprinttir bu telefon mesaj göndermez bu yüzden facetime ve iMessage i kullanamazsın telefonda. Apple'la görüşüp açtırdığını idda edenler var ben bu kadar zaman içerisinde açılmış bitane Sprint görmedim daha önüme gelmedi açıkcası.Sorunsuz cihazların 01 ile başlar bütün imei numaraları apple'da sorunsuz demeyim daha dorusu sprint olmayanlar diyelim.

O yüzden Sprint ne alırım ne satarım nede alacak eşime dostuma aldırttırırım.O kadar para verip birde rezil olmaya değmez ztn USA da simfree ler satışada çıktı bu saatten sonra Full Price alıp kilit açtırmayla kimse uğraşmaz
    Sonunda 01 ile başlayan imeili bir telefon buldum ve aldım mesaj da gönderiyor çok şükür sprint değil herhalde

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonunda 01 ile başlayan imeili bir telefon buldum ve aldım mesaj da gönderiyor çok şükür sprint değil herhalde
    sprint ne demek oluyor benimkide 9 la başlıyor simfree cihaz hiçbir sıkıntısı yok

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    surekli iphone apple ipad konuşuyoruz nereye yazcağımı bilemedim mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi sürekli iş ilanları yolluyor bana apple la ilgili bir ilan geldi belki iş arayanlara faydası olur
    Apple - Apple'da Kariyer - Apple Store Leader Programme (tr)
    türkiyede mağazamı açılacak acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede mağazamı açılacak acaba?
    öyle olcak diye biliyorum magaza dısında daha üst seviyelerede alım yapacaklar galiba

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yatırım yaparsalar bizler için iyi olur ucuzlar ayfonlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah tüm ürünleri ucuzlasında yararlanalım

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sprint ne demek oluyor benimkide 9 la başlıyor simfree cihaz hiçbir sıkıntısı yok

..............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla yatırım yaparsalar bizler için iyi olur ucuzlar ayfonlar
    nasıl ucuzlayacak?
    Apple Türkiye'ye mağaza açınca ÖTV düşecek mi
    iPhone da fiyatlarının zıplamasının sebebi fahiş vergiler..

Ha ne fark eder?

-Servis kalitesi ve garanti durumları fark eder, (ama öyle yurt dışındaki gibi anında değişim yapılacağını da sanmıyorum, Türk milletinde çakal çok, bunun yanında millet teleservice ten kurtulur.)
    -Hizmet kalitesi fark eder (Apple.com dan sipariş vererek ürün satın alma gibi hizmetler)

Ama iPhone fiyatları çok düşmez.. 2200 değil de, 2100 tl ye satılır ancak o oranlarda olur işte..

Ancak diğer Apple ürünlerinde fiyatlar TR satış fiyatlarının çok altına düşeceğini düşünüyorum. (iMac, MacBook, AppleTV, MacPro, Thunderbolt, kablo çanta printer vs sarf malzemeler vsvsvs)

Bilkom karalar bağlamış bekliyor mudur acaba şu anda.. Adamlar %100 kar marjı ile çalışıyordu resmen, kimse de ağzını açamıyordu..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl ucuzlayacak?
    Apple Türkiye'ye mağaza açınca ÖTV düşecek mi
    iPhone da fiyatlarının zıplamasının sebebi fahiş vergiler..

Ha ne fark eder?

-Servis kalitesi ve garanti durumları fark eder, (ama öyle yurt dışındaki gibi anında değişim yapılacağını da sanmıyorum, Türk milletinde çakal çok, bunun yanında millet teleservice ten kurtulur.)
    -Hizmet kalitesi fark eder (Apple.com dan sipariş vererek ürün satın alma gibi hizmetler)

Ama iPhone fiyatları çok düşmez.. 2200 değil de, 2100 tl ye satılır ancak o oranlarda olur işte..

Ancak diğer Apple ürünlerinde fiyatlar TR satış fiyatlarının çok altına düşeceğini düşünüyorum. (iMac, MacBook, AppleTV, MacPro, Thunderbolt, kablo çanta printer vs sarf malzemeler vsvsvs)

Bilkom karalar bağlamış bekliyor mudur acaba şu anda.. Adamlar %100 kar marjı ile çalışıyordu resmen, kimse de ağzını açamıyordu..
    Abim mesleğin icabı bu oluşumun içinde olmanı isterdim

Ne oldu bizim app ler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eli kulağında.. geliyor..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eli kulağında.. geliyor..

bekliyoruz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a6 işlemcili retina ipad ile ipad mini 1-2 haftaya gelir

zaten 14 unde iphone 5 satışa resmi çıkıyor

bunun yanında yeni imac ve 5. nesi ipod touch dışındaki tum macbook air pro retinalar geldi

haliyle appleın turkiye ayağına çok az bir zaman kalması normal

bu arada 4. nesil ipad 3. nesilden birazcık daha ucuz gelcek gibi gozuyor siparişlere bakılırsa

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple store Eylül Ekim gibi açılacak.
    Apple Türkiyedeki pazara artık sıcak bakıyor. işim gereği apple ile çok sık çalışıyorum. Ve özellikle iTunes çok şey bekliyor Türkiyeden her hafta iTunes Türkiyeden sorumlu arkadaş almanyadan geliyor.

Türkiyede fiyatları Distribütörden çok apple belirliyor. APR ve distribütörlerin öyle çok kafalarına göre ürün satma şansı malesef yok mağazalrındaki koyulacak 1 cmlik cisme bile apple karar veriyor. Ama direk yurt dışından alıp getiren Gold vs gibi firmalar fiyata kandileri karar veriyor.
    Bu arada iTunes Cardlarda perakendecilerde satışa sunuldu. Kredi kartını vermek istemeyen ama müzik indirmek isteyen arkadaşlar Çeşitli perakendecilerden alabilirler.

Birde uyarı eğer kredi kartınız tanımlı ise ve itunes kartı ile hesabınıza para yükleseniz dahi iphonedan yaptığınız muzik alışverişlerinizde kredi kartınızı kullanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a6 işlemcili retina ipad ile ipad mini 1-2 haftaya gelir

zaten 14 unde iphone 5 satışa resmi çıkıyor

bunun yanında yeni imac ve 5. nesi ipod touch dışındaki tum macbook air pro retinalar geldi

haliyle appleın turkiye ayağına çok az bir zaman kalması normal

bu arada 4. nesil ipad 3. nesilden birazcık daha ucuz gelcek gibi gozuyor siparişlere bakılırsa
    ipad 4.nesil aldım dun geldi. biraz daha hızlı sanırım.güzel makına ama...bu arada 6.0.1 ile geldi

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone5 itunes da isyerindeki pc mde muzik yukleyince evdeki pc mde eslestirdigimde icindekileri direk siliyo ;options da sadece manually manage music and videos ve open itunes when this iphone connect isaretli..Nereden duzeltebilirim?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

böyle bişey söz konusu değil benim elimdeki cihaz 99 la başlıyor imessage da atıyorum şimdi denedim facetime da çalışıyor

..............
    teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler