Iphone 5'i geveyle kullanmanın eksi yönleri nelerdir ? Bilen kullanan...
Arkadaşlar mesela simfree olarak satılan piyasadaki iphoneler fiyatı gayet iyi.Şimdi bu ürünleri aldıktan sonra kapanma kapanmama olayını nasıl çözuyoruz 800tl ye iphone 4 birsürü almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra telefon kapanırsa bu olayı nasıl anlarım alırken neyine bakmalıyım cihazın pasaporta işlemi ne kadar süre iptal edilmemesi lazım ürünün kapanmaması için.
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
perşembe günü, telefonumu 6.1 e telefon üzerinden güncelledim. 6.0.1 den yükselttim.
ancak cuma günü iş yerimde 3g açık usb ile internete bağlı iken . internet te kopmalar oluyor ve mesajlarım gitmiyor.
hafata sonu boyunca bi sorun yaşamadım.iş başı yaptım yine aynı. ama daha az yapıyor sanki cumaya nazaran.
acaba güncelleme ile ilgili bir sorun mu, yok iş yerindeki konumumdan kaynaklanan bir sorun mu, daha önce aynı konumda sorunum yoktu, çok nadir 1 2 kere mesajım gitmemiştir.
edit: izmir taşrada değil merkezdeyim.
iphone 5 i de destekleyen ios 6 jailbreak çıktı
www.evasi0n.com
Iphone5 de 6.1 e gectikten sonra yazmada sikintilar baskadi. Klavye fazla hassaslasti. Bir harfe basinca 2 tane yazmaya basladi. Benzer sorunla karsilasan var mi??
6.1 de bi sıkıntı yaşamadım ama, TR cihazı olan bir arkadasımda internette kopma yasıyormus. Yukarda bir arkdasın dediği gibi.
#KGdetanirlar
Yarin update ederim telefonu
Günün uygulamasini kullanmanizi tavsiye ederim arada cok guzel programlar oneriyorlar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)