ya excel takılıyormus, dinletemedim.
apple çalışanları bunlar, ama teknik değiller..![]()
Built to fall....
ben 128 SSD li air 13 yada retina 13 dusunuyorum.
air in en kotu tarafi 4 gb ram, sanal makine kosturmaya calisinca sikinti olacak
Built to fall....
rakam önemli değilse 256 almanı öneririm. 128 cidden yetmiyor.
ya da aldıktan sonra kendin ekle (airlerde ekleme yapılabiliyor mu onu hatırlayamadım)
ama ram arttırılamıyor sanırım. (bunu da yanlış hatırlıyor olabilirim, umarım yanlış hatırlıyorum)
sanal makinada kasacak ama idare edebilir yine de.. Flash belleği ciddi hızlı ama..
bende 152 karakter durumunu " amerikadaki operatörlerde bir mesaj uzunluğu 152 karaktermi acaba?" diye yorumlamıştım.ordan geliyor olabilirmi?
Benim bir sorum var. Mükemmel teleservice sayesinde swap telefonum sim lock çıkmıştı söylemiştim hala fırsatım olmadı değiştirmeye yurtdışında olduğumdan. 2 hafta önce de üst tuşum bozuldu ve telefonu kapatıp açmak istiyorum mala bağladı iyice. Şarjı bitmeden bunu yapmanın bir yolu var mı?
Su telefon isine fransiz oldugum kadar hicbirseye fransiz degilim.
Bi sorunum var burda 2. el Iphone 4 aldim kirilmis vaziyette.Farkli bi kart takilmis filan ole kullaniyoruz Kanada dan geldi tel.
sorunb su versiyonu update etmem gerekiyor cunku bagzi uygulamalar artik calismiyor , telefonu satan arkadasim ise update etme kullanamasin bi daha dedi ? eee ne yapicam simdi ben ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Telefona restore atmak istiyorum ancak netten biraz bakındım tam çözemedim.Sanırım apple'dan son sürümü indirip itunes'tan güncelleme gibi yapıyoruz.Eski yedeklerden neleri yükleyip neleri yüklemeyeceğini seçebiliyor muyuz acaba? Birde her şeyi yedekliyor mu? Ben icloud'tan yedek yüklemek istiyorum ama hesabı açtıktan sonra yine eski şeyler gelmesin ben seçeyim.Bunların doğrusu nedir ne değildir yardımcı olabilecek var mı dır?
iphone5 e dandik şarj aleti ile araçta çakmaklıktaki usb çeviriciden şarja bağladım,kapandı telefon. yaklaşık 2-3 saattir kapkara. hiç umut yok gibi. internette araştırdım da hiç faydası olmadı. naapabilirim? garantili cihaz.
Arkadaslar bir sorum olacak bu hafta çine gidiyorum ve yaklaşık 3 ay kalacağım o sırada ***** 10-14 haziranda wwdc var ve büyük ihtimalle 5Si tasnıtacaklar gelelim soruma benim şu anda kullandığım uygulamaları yeni cihaza tekrar yedekten yüklerim fakat igo ve china navigasyondaki yer imlerini ve favorilerimide yükler mi yoksa sadece uygulamaları ilk günkü gibi mi atar şimdiden teşekkür ederim
abiler ios skype paralı mı?(uygulama değil , video - sesli görüşme)
evet se görüntülü görüşmeyi ücretsiz yapabileceğimiz bi uygulama var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)