Ya bi tweak vardı, uygulamaların eski versiyonlarını bulup kurabiliyorduk, neydi o? Bilen var mı?
Ya bi tweak vardı, uygulamaların eski versiyonlarını bulup kurabiliyorduk, neydi o? Bilen var mı?
spotify hiç kullanmadım bilmiyorum.
yıllardır hep radyo uygulamasını kullanırım. zaten dinlediğim 3-4 kanal var kalanı kendi cihazımda
beyler sürekli iphonu yedeklemedin diye uyarı alıyodrum geçenlerde yedeklediğimi düşünüyordum yine bugün 10 hafta oldu gibi bir uyarı geldi yeniden yedekledim yaklaşık 1 saat sürdü şimdi son yedeklemeye bakıyorum kasım 2015 görünüyor
yanlış birşeymi yapıyorum? yoksa bir sorun mu var?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Spotify nin seviyesine gelebilmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım Apple Music'in
Geçen iphone 6 nın titreşimi bozuldu. 10 gün randevu almaya çalıştım gece 12 de. Başaramayınca biraz araştırdım.
-Artık randevu saatlerini her saat başı yapmışlar. Saat 14.50 gibi açıp yeniledim 14.58 de randevu alabildim bilginiz olsun.
-İkinci olarakta normalde hemen değişim veriyorlardı bu sefer benden 2 saat süre istediler titreşim motorunu değiştirip teslim ettiler.
pple değişim programının kapsamını değiştiriyor. Önceden yalnızca çalışır durumda olan ve hasarsız iPhone’ları yenisiyle değiştiren Apple, artık kırılmış durumda olan iPhone’ları da değiştirecek.
Belirtilenlere göre ekranı kırılan, tuşları fonksiyonu yitiren veya daha farklı sorunlara sahip iPhone modelleri de artık değiştirilebilecek. Apple Store’a telefonunu getiren kullanıcılar yeni modele geçiş yapabilecek. Tabii değişim yapılması için bir şart bulunuyor; telefonun aşırı derecede hasar almış olmaması. Yani tamamen parçalanmış olan bir cihazı değiştirmek mümkün olmuyor. Ayrıca iPhone 5‘ten daha eski cihazlar da programa dahil edilmiyor. Belkin’le yapılan ortaklık neticesinde Apple’ın cihazlara ekran koruyucu takacağı da belirtilenler arasında. Yeni değiştirme programının önümüzdeki hafta içerisinde aktif hale gelmesi bekleniyor.
Not : Log dergisinden alıntıdır - http://www.log.com.tr/apple-artik-ha...-degistirecek/
http://9to5mac.com/2016/02/04/apple-...ector-program/
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)