Telefon görüşme kaydedici kullandıgınız;
kullanışlı ve gerçekten memnun kaldığınız ücretsiz bir program varsa ismini paylaşırmısınız ?
Telefon görüşme kaydedici kullandıgınız;
kullanışlı ve gerçekten memnun kaldığınız ücretsiz bir program varsa ismini paylaşırmısınız ?
cuma günü her zamanki gibi ttec araç şarjıyla telefonumu şarj ediyordum, taktıktan 5-10 dakika sonra telefon ekranı siyah beyaz oldu sonra beyaz ekran çıktı ve kapandı. Servise gönderilmesi için aldığım yere bıraktım, şarj ünitesi yanmıştır dedi. Sizce masraf ne kadar çıkar telefon iphone 6s
6s kullanıcısıyım. ios 10'dan sonra kamerayı açtığımda flu ekranda takılı takılıyor. kapatıp açınca geri geliyor. başına gelen varmı yoksa telefon ile ilgili bir sıkıntımı acaba![]()
Bi kaç gündür bişey dikkatimi cekti. Birini aradıgım zaman karşıdaki mesgulse hiç ses gelmiyor telefonda direk mesgul uyarsını görüyorum cihazın ekranında. ios 10.02 mi ne en son gelen güncelleme yüklü cihazda
#KGdetanirlar
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Türkiye satış tarihi belli oldu. Daha güçlü işlemci, IP67 sertifikasıyla suya dayanıklı gövde, daha iyi kamera performansı, dokunmatik home tuşu ve yeni eklenen iki farklı siyah renk seçeneğiyle gelen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 14 Ekim‘de Türkiye’de piyasaya sürülecek.
Apple Store’lar ve Apple Premium Reseller mağazalarında satışa sunulacak telefonun Türkiye satış fiyatları ise henüz netlik kazanmadı. Büyük bir olasılıkla iPhone 6s’le aynı fiyattan satışa sunulması bekleniyor..
Altuğun koydugu fiyatları görüyor ve artıyorum bence ölüsü 3700 olur
herzaman samsungdan min. 500 lira pahalı olarak satıldı bu meret. şuan s7 edge kabaca 3200 semalarında note 7 de 3500 semalarında düşünürsek. apple için usturplu salladıgımı var sayıyorm![]()
1881 - 193∞
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)