Yurtdışından telefon aldım. Arkadaşım uçuş görevlisi. Onun pasaportuna kayıt ettirebilir miyim? Uçuş görevlisi olduğundan dolayı pasaportundan damga vurulmuyormuş. Sıkıntı yaratır mı sizce? Ona göre deniyicem
Yurtdışından telefon aldım. Arkadaşım uçuş görevlisi. Onun pasaportuna kayıt ettirebilir miyim? Uçuş görevlisi olduğundan dolayı pasaportundan damga vurulmuyormuş. Sıkıntı yaratır mı sizce? Ona göre deniyicem
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Uzun zamandir oynadigim bir oyun var. WAR ROBOTS. Valla ciddi bir seviyede idi user. IPhone 8 plus aldim ve icloud dan tum dosyalari indirdi. Oyun acilmadi. Yeni bir versiyonu var oyunu guncelleyin uyarisi cikiyor ancak applestore da guncelleme ekrani bir turlu aktiflesmiyor. 8-10 kez denedim baktim olmuyor oyunu silip tekrar yukledim bu seferde en bastan baslatti.
gecmiste game center a yedekleme yaptigimi yada oyun acildiginda game canter in aktif oldugunu hatirlamiyorum.
Bu tarz durumlarda icloud bu yedekleme isini yapmiyormu ?
Oyunlarla ilgili yedeklemeyi illa game center da mi yapmaliyiz.
PIXONIC abilere mail attim ama cevap gelmedi.
Yapilacak bir sey varmidir yoksa soguk bir bardak su icip onumuzdeki maclara mi bakicaz.
6s cihazda
Kameranın ayarını kaydetsemde her zaman live özelliği açık kalıyor anlayamadım gitti. Sevmiyorum live foto çekmesin istiyorum ama telefon inatçı varmı bu sorunu olan ?
Ara ara ızgarada ortaya çıkıyor
Dün gece ufak bi su damladı binanın yanından gecerken telefonu. karsı tarafın sesi ciddi şekilde az gelmeye baslamıstı.
Reset falan attım düzeldi suan bi sıkıntı yok.
Hani iphone 7 su gecirmez diyorlrdı![]()
#KGdetanirlar
İngiltereden bir tanıdığın anneme bıraktığı bir tane iphone 7 var ama kullanmak için icloud şifresine ihtiyacı var. Mail adresinden falan mail attım ama mailini kontrol eden birisi değil sanırım.
Ücreti ile icloud'u sildiğini söyleyen var, bunlara güvenilir mi? Böyle bir şey yaptıran oldu mu? Aksi durumda önümüzdeki yaz yazlığa gelmelerini bekleyecek herhalde şifreyi öğrenmek için.
@ErayCerit açtığını söyleyenler var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Az önce de sahibine Facebook'tan yazdım ama onu da pek aktif kullanmıyor sanırım.
ankarada geçirmeyen garanti dışı kalmış telefona servis hizmeti verecek tanıdık varmıdır acaba? telefon iphone 6
Sizce X'in hangi rengi daha hoş, gümüş mü yoksa uzay gri mi?
Benim iphone6’yı gece şarjdan çıkarıyorum %100’de. Hiç dokunmayıp uyuduğum halde sabah %20’lere kadar iniyor, muhtemelen pilinin ömrü bitti. Apple’ı aradım 320 liraya pilinizi değiştiririz ömrü bitmiştir dediler. Garantiside bitti telefonumun. Sizce sadece 320 liraya pil değişmesi işe yarar mı ? Yoksa pil değişicez diyip uğraşmamak için refurbished ürün ile yeniledik derler mi ?
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)