Arkadaşlar amcamda İsviçreden gelme bi iphone var. Hangi hattı takarsak takalım çalışmıyor. Bunlara sırp ve bosna hatları dahil. Sorun ne olabilir sizce.
Benim tahmin ettiğim isviçrede satın alınırken olan bi durumla alakalı
Arkadaşlar amcamda İsviçreden gelme bi iphone var. Hangi hattı takarsak takalım çalışmıyor. Bunlara sırp ve bosna hatları dahil. Sorun ne olabilir sizce.
Benim tahmin ettiğim isviçrede satın alınırken olan bi durumla alakalı
Edit olmadığı için ; Dünden beri icloud dan geri yükleme yapmıyor. Zaten kendiliğinden silmişti. Saçmaladı iyice. Fikri olan var mı ?
Türktelekomdan hala taahüdü süren cihazımın bu gün imei sorgulayark baktığımda ithalat yolu ile kaydedilen cihaz olarak çıkıyor.Bunun nedeni ni bilen varmı dır?
Rehberi yani numaraları kaydedebiliceğimiz, yedekleyebiliceğimiz bi program var mıdır ?
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Apple Store'dan indirilen ücretli uygulamalara ve tüm uygulama içi satın almalara %18 KDV eklendi. Hayırlı olsun.
Açıkcası onu indirdim ama tam olarak anlayamadım..Yedekliyorum ama programı kapatıp tekrar girdiğimde herhangi bi işlem çıkmıyo.. @_driver_
Bu arada hattım Turkcell evet..
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Birşey sormak istiyorum telefonu garantiye vereceğim için evdeki eski ip4'e simi taktım herşey sorunsuzdu çalışıyor falan...Babamın icloud açık olduğu için bende sıfırlayım gitsin telefonu dedim ama telefonu geri açamıyorum sim kartı taktığımda servis yok yazıyor.Servis olmadığı içinde ilk etkinleştirme basamağını geçemiyorum.Başına gelen var mı ? Çözüm nedir ?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
@WeLeT sol üstteki menü bölümünden telefon rehberi kısmına gelerek yedekleyebilir ya da telefonunuza geri yükleyebilirsiniz
Arkadaşlar 5 ay önce 7+ 32 GB Siyah alıp pasaporta kaydettim, satıp X almak ne kadar mantıklı sizce? Oda aynı şekil yurtdışı cihazı olacak.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
1 yıldır kullandığım 7plus'tan X'e dün geçtim. İlk olarak plus cepte taşıması açısından "niye aldım bunu dedirtiyordu", X cepte hiç rahatsız etmiyor. Ama X'in diğer iPhone modellerine göre bir kaç pratik olmayan ya da hoşuma gitmeyen özelliği var.
1) Şarj yüzdesi normal ekranda görünmüyor, sağ üstten aşağı çekmeniz lazım. (wifi, bluetooth vs açtığımız bölüm sağ üstten geliyor ama el alışıyor hemen)
2) Çoklu Görev'de uygulamaları yukarı itip kapatamıyorsunuz. Uygulama silmek için basılı tuttuğumuz gibi basılı tutup sol üstte çıkan kapatma simgesine dokunarak uygulama tamamen kapatılıyor.
3) Neredeyse uygulamaların tamamı ekrana tam olarak uyumlu ama herhangi bir uygulamada video izlerken tam ekran olmuyor, üstten ve alttan siyah kısım kalıyor. Snapchat'te fotoğraflar tam ekrana sığmıyor şimdilik, ilerde düzeltilecektir elbet tabi.
Ama en büyük ve en güzel artısı: Kilitli ekranda başkası telefona baktığında gelen mesajlar vs sadece "Bildirim" yazıyor, başkası okuyamıyor.
Kısacası; normalde bozulana kadar bir telefonu kullanırım, ki şimdi de o yüzden değiştirdim. Eğer telefonunuzda bir problem yoksa bence 7plus ile devam edip yenisi çıkınca değiştirmek daha mantıklı. Her yıl yenisi çıkıyor, nasılsa Eylül'de Apple gider XS falan çıkarır![]()
Beyler fikirlerinize ihtiyacım var. İphone 6s 64 gb telefona sahibim garantisinin bitmesine 4 ay kaldı,garantisi bitmeden elden çıkarsam mı ? Çıkarınca ne alsam X dışında . Telefonum gayet sorunsuz ve temiz hiç servise bile gitmedi. Masrafta yapasım yok ama
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)