ses layıt programı bilen warmı androiddeki gibi
ses layıt programı bilen warmı androiddeki gibi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ses kayıt yazamamişim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Satılık 5s 16gb var sorunsuz tel degistiricegimden satıyorum ilgilenen olursa pm. 6s arıyorum siyah.
pasaport kayıtlı ekran değişmiş faceid bu yuzden calısmayan x imi satıyorum ocak ayında alındı 64gb pazarlıksız 4000 istiyorum
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
ipad mini 2
Herşeyi tıkır tıkır çalışıyor. Tamir görmemiş ev ortamında kullanılan cihaz
Safari'de herhangi bir websitesine girdikten sonra site içerisindeki hiç bir link çalışmıyor. Google'da arama sonuçlarıdaki web sitelerinden hiç birine tıklayamıyorum. Safari harici makina kusursuz
Cihazı ayarlar üzerinden sildim ettim gene de olmadı :/
Itunes ile uçurmadan önce bir fikri olan var mı?
Son güncellemelerden sonra 6 sahibi olan herkesten pil arızası duymaya başladım. Çaresini bilen var mı? Ben orjinal batarya değiştirdiğim halde pil sağlı %100 gösterdiği halde ısınınca kapanıyor, %90 iken bile kapanıyor. Ne yapmak lazım, ne önerirsiniz?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Ios 13'ten sonra mail ekleri winmail.dat isimli tanımsız dosya olarak gelmeye başladı. Araştırıyorum, gönderenden kaynaklı problem deniyor ama aynı adresten gelen ekli mailleri önceden açabiliyorken şu an açamıyorum.
İos 13 için jail break mevcut mu ?
Forumda jb ile ilgilenenler var mı ?
Sormak istediğim bir kaç şey var...
Jailbreakli telefona sahip kimler var ?
Banka uygulamalarını vs güvenle kullanabiliyorlar mı ?
5-6 sene önce jb yaptığımızda pek güvenli değildi. Şuan ne durumda ?
iPad Pro 3, 11" 64GB alacağım kalemiyle birlikte çizim yapabilmek için. MTXP2TU/A ve MTXN2TU/A model olanlar arasında renk dışında bir fark var mı ? ve nelere dikkat etmem gerekli.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)