Basima gelen var mi hic merak ediyorum ben klavyeden emoji(gulen yuz) attigimda telefon donup kalıyor. Whatsapp, instagram, imessage , mail hic fark etmeksizin sadece emojide kafasina gore 10 sn kitlenip kaliyor. Sonra hangi uygulamada donduysa kendisini ondan atip kurtuluyor.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Her şeyi denedik ya, apple destek telefona günlük kurdu. 24 saat log aldılar, donduğu saatleri not aldım. Yazılımsal sorun dediler, iPhone X'de aşırı oluyordu. Şu an iphone 11 kullanıyorum haftada 1 yapıyor. Kaç kere sıfırdan kurdum. Bir tane uygulamam çakışıyor ama bulamadım gitti. Apple destekte güncelleme ile diyor çözülecek. 13.4.1 gelmiş bakalım deneyeceğim.
Sadece başına gelen var mı fark ettim, çok aşırı basit bir çözümü var bence ama ne bulamadım. En ağır oyun, en ağır videoları 1080 60fps editte bile sorun yok asla donmuyor ama telefon emoji atınca kitleniyor![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
iphone a bilgisayardan fotoğrafları nasıl atabilirim arkadaşlar acil yardımcı olabilirmisiniz bi 250 300 tane fotoğraf atmam lazım telefona
Son zamanlarda denemedım ama ıtunes acık olacak itools kurup actıgınızda telefona atıp düzenleniyordu denemek lazım
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Bence gayet başarılı özelliklere sahip bir cihaz hatta ikonik home tuşunun geri gelmesine sevindim bile. Gelelim övündükleri uygun fiyat kısmına;
Dolar bazında birim fiyat olarak incelenirse evet gerçekten ucuz ama bizdeki kur ve vergiler nedeniyle adamların en uygun telefonu 5300 TL'ye satışa sunuluyor ki bence çokta ucuz sayılmaz. Aklıma silivri geldiği için vergi, kur farkı vs gibi konulardan devam etmemeliymişim gibi hissediyorum![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
@2jz sonuçta biz bize yeteriz.![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
AccuWeaather kullanıyordum ben de uzun süredir hatta ısrarcıydım ama en sonunda yağmur tahminlerinde sürekli ters köşe yapmasından dolayı mağdur olunca kaldırıp attım iphone'un kendi uygulamasından bakıyorum. iOS kullananlar için yine en stabili bu sanki
Teknik ozelliklerine daha bakmadim. Su an kullandigim XR yaklasik 1.5 yillik onu verip $149 a alinirmi ki bu?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)