Merhaba,
Dün telefonumda böyle bir çizgi farkettim. ( iphone 8 plus ) Telefonu kapatıp açınca, ürünü sıfır teknosa'dan almıştım herhangi bir düşürme vs yaşamadım. Garantisi halen devam etmekte ölü pixel mi yaşanmıştır acaba? böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Garanti ekran mi değişir yoksa telefonu değişim istiyebilirmiyim?
[IMG][/IMG]
Merhaba. Eşimde 7+ var geçen sene telefonuna format attırmak için yedek aldırdı sonra da tekrar telefonuna attırdı dosyalarını. Şu an galeride 100Apple 101apple diye klasörler var ve içindeki hiç birşeyi silemiyorum. Nedir bu klasörlerin olayı bilen var mı?
Telefonumu en son 3-4 sene önce yeniledim (ip6s) yani güncel duruma ihtiyacım var
Yeni bir iphone aldım. Eski usül itunes yedek alıp yedeği kurunca olacak sanırım. Esas soru: Whatsapp ve Telegram'da dahil olduğum grupları direk görür müyüm yoksa gruptan bildirim gelince mi?
Whatsapp vs Yedeklemeler kapalı.
İphone 7 plus kullnıyrm şebeke hep tek diş bni arayan olursa çoğu zaman telefonun neden kapalı diyorlar ...sebebi nedir acaba
www.honda-tech.com
34 TT 0011 ( 98 HB 1.4 iS )
34 DEJ 21 ( 08 CİVİC ELEGANCE )
06 RJE 57 ( 12 SCİROCCO 122 PS )
34 SGN 49 (97 CLİO RSİ )
34 ZP 8225 (2000 CDTİ VECTRA )
Forumda kü herkese selamlar.
Iphone xs max kullanıyorum. Sıfır aldım daha 9 aylık telefon fakat aşırı ısınıyor ve donuyor ısınınca. Yine başka sorunu ışık parlaklığını otomatik olmamasına rağmen kısıyor acıyor kafasına göre. Telefondan soğuduM. Pil sağlığı %87.
Garantisi devam ediyor. Servise bırakmayı düşünüyorum. Daha önce başına gelen var mı ? Değişim olur mu ? Nasıl bür çözüm üretirler ? Aramızda Telefon servisi arkadaşlar olduğu için foruma sormak istedim.
Aynı sorun arkadaşımda da var. Onda + olarak kamerada sorunlu. Apple ile iletişime geçti haber bekliyor.
Apple İrlanda ile online bağlantı kurup işlem yaptırıyor. Onların talimatları ile birkaç işlem yapılıyor. İşlemler sonucunda kullanıcı ya da fabrikasyon hatası sonucuna varılıyor. Kullanıcıdan kaynaklı ise geçmiş olsun. Üretim hatası ise değişim yapıyorlar.
iPhone 7 Plusu verip 11 almak mantıklı mı sizce şuan, 3 seneye yakın olacak pil sağlığı 80 batarya değişip devam mı etmeli bilemedim, 11 in aliminyum çerçevesini pek sevemedim, XS güzel ama onda da geniş açı yok.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
arkadaşlar wifi si ve ses artı eksi bozuk olan iphone 6 tamir edilemiyor.
elinde iphone 6 anakart olan varsa uygun fiyat a yardımcı olabilir mi lütfen ?
iletişim 0542 588 33 25
34 TT 0011 ( 98 HB 1.4 iS )
34 DEJ 21 ( 08 CİVİC ELEGANCE )
06 RJE 57 ( 12 SCİROCCO 122 PS )
34 SGN 49 (97 CLİO RSİ )
34 ZP 8225 (2000 CDTİ VECTRA )
Elimde ios 9.3.6 yüklü bir iphone 4s var. Aleti müzik dinlemek için kullanıyorum. Şu anki sürümde youtube vs yüklenmiyor. Jailbreak'le yüklemem mümkün olur mu? Şu an safariden kullanıyorum youtube'u. Ya da androiddeki gibi rom atma muhabbeti var mı, daha yüksek bi sürüm yükleyebilirmiyim başka bir yerden?
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
7+ kullanıyorum. Kullandığım kap baya eskidi. Spigen marka. Gayet iyi korudu 2 yıl. Telefonu kaplamayı düşünüyorum da önerilen bi marka vs var mıdır yoksa 10-15tl lik kaplamalarla aynı işleri mi yapıyordur 50-60 tl lik olanlarda![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)