Yellow. Blue üretimi yokmuş şu an olsa tercih ederdim aslında. Banada biraz fark olur gibi geliyor cupra vs golf7 R arasında süre olarak.
Yellow. Blue üretimi yokmuş şu an olsa tercih ederdim aslında. Banada biraz fark olur gibi geliyor cupra vs golf7 R arasında süre olarak.
Bu arada, tekrar yazayım. Bu araca coilover, high flow cat uyguladığında, lastiği istediğinle değiştirdiğinde, çıtır paket yazılımla bile 2.20 civarını hedeflersin. Süpersporlara yaklaşılan süreler. Bu fiyata böyle bir zevk, çok çok başarılı bir araç.
Şu an kontrol ettik yellow balatada bir sıkıntı yok bende. Senin diskin düzensiz aşınmış ama abi biraz normal dışı bir durum gibi. Cupra 280 filtre dv cooler dp ve soft bir yazılımla 350 hp civarı hafif jantlı trofeolu falan çok gaddar olur. Yürüyene fazla birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum ama kamber kiti vs vs olursa iyi tanıyan ve kullanabilen biriyle çıkacak süreler tahminlerin ötesine geçer bencefren kiti getirmiyor doğuş ah bi getirse sub8 deki kiti oem frenden oldukça süre indirir yalnız.
Benim yellowlar her pist gününden sonra diskin üzerinde düzensiz deposit bıraktı. 2 hafta şehiriçi trafikte soğukken kullanınca parladı diskler; sıfır gibi oldu. 2nci seti taktım; bakalım ne olacak.
Benide yolda cikardiniz ya...
124'e almadigim arabaya 140+ vermeyi dusunmek delilik! Kimse yanlis anlamasin ama Seat'a 140 vericeksin Murat deseler,kufuru basardim![]()
Ah Orcun ah,bir anda almis oldum,hala nasil yaptim bilmiyorum! Haha!
Buarada genclere soru; Beyaz mi yoksa ufak tefek turuncu ile hareketlendirilmis siyah Leon mu alirdiniz?
Ring süreleri arasında çok fark olmasının nedeni golf r ı Horst Van Saurma kullanmış ve çok zorlamıyor o aracı limit gitmiyorleonun nasıl gittiğini biliyoruz
aynı kullanıcı ile hockenheım shortta fark 0.6 sec çıkmış leon lehine, 1.15.3 diğeri 1.15 .9.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bende doğuşu aramıştım bugünSiyah İstanbulda, Beyaz olan Ankada getiririz demişlerdi. Cupra kırmızı alınır ama ikisi arasında ben olsam beyazı seçerdim.
abi aman o turuncu fuardada vardı orange line mı ne oysa eger bagcılar spec.![]()
beyaz iyidir candır
![]()
1881 - 193∞
290 hp olacaktı sanırım leon cupra beklemek gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)