O zaman ilk başta bir model belirlemek gerek.Birde 16' ten 18' e çıktığımda yol tutuşumda hatırı sayılır bir azalma olur mu? Yoksa 17' te bir model mi bakmalıyım? Çap ve lastik ebatını belirleyip model bakmaya karşıya geçeyimo taraflardaysan eğer yanına bi uğramak isterim.xyz fiyatı içinde pm atarsan sevinirim.
Motor listesini merak ediyorum takipde olucam
Bir kaç arkadaşım benim aklıma gırmeye calısıyorlar alma işte sanayi den çıkamazsın drift yapıcam dıye hayatın sanayi de geçicek , arabasız kalıcaksın yedek parça sorunundan dolayı dıye aklıma gırıyolar . Sen aşırı derece bu tarz problemler yaşıyormusun ciddi anlamda s14a almayı dusunuyorum bir s14 sahibi olarak yorumlarını beklıyorum
Şimdiden teşekkür ederim ilgine
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
İşim gereği sürekli trafikteyim ve araba kullanmaktan nefret eder hale geliyorumKapıma sıfır bir aile arabası koysalar inan binmeye üşenir hale geldim.E dolayısıyla haftasonları hem arabayla ilgilenip hem de gezmek büyük bir keyif haline dönüşüyor.
Haftasonu gelene kadar özlüyorsun arabanı
![]()
Ayrıca ben arabamı Allah dert tasa göstermesin satmayı düşünmeden ömürlük olması amacı ile aldım.Nasılki klasik severler araçlarının restorasyonuna aylar,seneler harcayıp satmayı düşünmüyorlarsa benim içinde böyle bir araç Nissan 200sx.Artısı ve eksisiyle kabul edip aldımŞu an serviste bakımdan çıkıcağı için bi şikayetim yok.Onun dışında oluşcakları arabadan mı kaynaklı yoksa benden mi kaynaklı olucak yaşayıp görücez.
![]()
En güzelini yapıyorsunuz , eger arabanızı özleyebiliyosanız o sizi eğlendiyor demektir bu , siz japon harikası bir arabaya sahipsiz buda demek oluyorki bende sıkılmıcam zevklerimiz uyuşuyor.
İzmirde makine muhendisliği okuyorum cocuklugumdan beri hep bir arabanın sahibi olmak istiyordum ve sahip olucagım ilk arabanında s14a olmasını istiyorum . Fakat babam henüz sigarayı bırakmadıgım ıcın bana s14a almamakta ısrar edıyor yılbasında sıgarıyı bırakıyorum bakalım hayırlısı)
Birde babamın işi gereği arabalarla çok içli dışlıyım.
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
way be .. hayallerımın arasındaydı silvia =) hoşgeldınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)