adım fedai özgür 35 yasındayım istabuldan katılıyorum aranıza su anki aracım golf III gti turbo daha öncesınde gc8 im vardı.kucukköy sanko sanayide mekanik üzerine kendi işyerım var..iyi forumlar dilerim...
adım fedai özgür 35 yasındayım istabuldan katılıyorum aranıza su anki aracım golf III gti turbo daha öncesınde gc8 im vardı.kucukköy sanko sanayide mekanik üzerine kendi işyerım var..iyi forumlar dilerim...
fedaı abı hosgeldın senı gormek guzel, golfu ılk yaptıgınız zamanlarda gormustum sanırım sımdı daha detaylıdır![]()
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim..pek fazla bişeyler yapmadım aslında enjektor ve afc select ve evc bağladım şimdilik öle 07 barda gidiyorum..
hoşgeldin.
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
hoşş geldiniz iyi forumlar dilerim araçınızla ilgili biras detaylı bilgi verirmisiniz?
hoşgeldin keyifli forumlar........
teşekkürler arkadaşlar...
aracıma t3 flanşlı headers taktım ustune su an gt28 var cok üstlere geldiği için 200sx in stok turbosunu kullanıcam..motor stok su an içine girmedım daha...
hoşqeldin..
Hoş geldn iyi forumlar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)