Oncelikle herkese selamlar,
Adim Batuhan araniza Bursa'dan katiliyorum. Yasim 26 Meslek olarak Otomotiv Yansanayide otomobil fabrikalarina uretim bantlari tasarlayan ozel bir firmada proje yoneticisi olarak calismaktayim..
Bugune kadar beraber 2 adet GC8 sahibi oldum.. Eski iki aracimda suanda sahibinden uzerinden satilik durumda..
Aslinda forumlardan uzun zamandir uzak kalan biriydim gecmiste bu tarz aktivitelerle cok bulunur.. Drag day gibi organizasyonlara katilirdim..
Suanda yurt disindayim yaklasik 3 hafta sonra turkiyeye donecegim..
Ciddi anlamda projelik bir GC8 ariyorum..Hafta sonlari binelecek fakat gercektende ismi duyulacak bir arac hazirlamayi planliyorum ciddi bir butce ayirdim..Cogu arkadasimin bana STI almalisin gibi soylemleri olacagini tahmin ediyorum fakat gonlumde GC8 kasasi bana gore imprezanin efsane kasasi oldugu icin alip koleksiyonluk yapacagim bir arac olmasini istiyorum..
Su siralar yine impreza sevdasi sardi hazir yurt disindayken Beyin ve turkiyede bulmakta zorlanacagim bazi parcalari burdan temin ederek sasesi duzgun motor onemli degil bir subaru aramaktayim...
Herkese selamlar saygilar....