amma Tech üyesi varmıs sarıyerden gözlerim yasardı :)
Printable View
amma Tech üyesi varmıs sarıyerden gözlerim yasardı :)
senelerdir üyeyim yah tabiki görüşelim bende çok görüyordum seni...VIP CAR WASH da resimlerinide gördüm ama daha denk düşemedik :)
Ee Sariyerli techliler bulusalim birgun muhabbet edelim bari soyle arabalari toplayalim sirtlarda bir yerde toplu resim falan cekilelim hatira kalsin :)
Madem hepimiz sarıyerdeyiz birbirimize çok yakınız öyleyse , bu akşam uyar mı ?
abi bende gelirim eğer buluşma olursa ama stılar s2000ler rs ler felan bizim araba temiz toplum dizel astra 1.3 aranızda ezilmem umarım:hahaha::hahaha::icon_tup:
abi yarın bir araca bakıcam istinyede maise sokucaz istinyede bi arac buldk eğer sıkıntı çıkmazsa yarın araba bizde inşallah:D:D hemen gelirim sizin oraya bi çay içeriz:) :) bakalım istinyede serviste bi tanıdık bulursak daha iyi olucak uğraşmadan sanayiyle satışı alıcaz
Bence dunyann en pahali benzini satilan ulkemizde en gozde arac seninki olur bulusursak :icon_tup: bana uyar arkadaslar om ile ulasalim birbirimize
Beyler iletişimde geç kaldığımız için irtibata geçemedik , biz Ali Can ile buluştuk , tanıştık.Bir dahaki sefere hep beraber inş.
iki sıktık kendimize geldik :D
Hos geldin kardesim keyifli forumlar
Aman kaziklida sikmayinda eve cezalar sikinti olarak gelmesin :) neyse bir dahakine daha erken organize olalimda Sariyer mini tech bulusmasi vol 1 adi altinda birseyler yapalim kazikliya araclari cekip balik tutalim vs vs :D (Sariyer deyince hemen baliga kaydi aklim) aa size kavakta ayak ustu mangal yapacak yer ayarlayacagim denize sifir Ali dayiya 5-10 atesledinmi yer tamam ama hepimizin arabasi basik falan biraz zor gireriz oraya :D
aramıza hoş geldin Sarıyer'li diyeyim eski bir Sarıyerli olarak.
Hoş ailem orada halen ama (Bahçeköy)
Hoşgeldin. 3 Yılda benim oturmuşluğum var bahçeköyde. 9 Yıldırda büyükderede dükkanımız var. Keyifli forumlar :)
konu basligini gorunce atladim bende :D buyukdere de dukkan nerde? ben dogma buyume halen de yasama buyukdereliyim :D