amma Tech üyesi varmıs sarıyerden gözlerim yasardı![]()
amma Tech üyesi varmıs sarıyerden gözlerim yasardı![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
senelerdir üyeyim yah tabiki görüşelim bende çok görüyordum seni...VIP CAR WASH da resimlerinide gördüm ama daha denk düşemedik![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Ee Sariyerli techliler bulusalim birgun muhabbet edelim bari soyle arabalari toplayalim sirtlarda bir yerde toplu resim falan cekilelim hatira kalsin![]()
abi bende gelirim eğer buluşma olursa ama stılar s2000ler rs ler felan bizim araba temiz toplum dizel astra 1.3 aranızda ezilmem umarım
abi yarın bir araca bakıcam istinyede maise sokucaz istinyede bi arac buldk eğer sıkıntı çıkmazsa yarın araba bizde inşallahhemen gelirim sizin oraya bi çay içeriz
![]()
bakalım istinyede serviste bi tanıdık bulursak daha iyi olucak uğraşmadan sanayiyle satışı alıcaz
Bence dunyann en pahali benzini satilan ulkemizde en gozde arac seninki olur bulusursakbana uyar arkadaslar om ile ulasalim birbirimize
Beyler iletişimde geç kaldığımız için irtibata geçemedik , biz Ali Can ile buluştuk , tanıştık.Bir dahaki sefere hep beraber inş.
iki sıktık kendimize geldik![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Aman kaziklida sikmayinda eve cezalar sikinti olarak gelmesinneyse bir dahakine daha erken organize olalimda Sariyer mini tech bulusmasi vol 1 adi altinda birseyler yapalim kazikliya araclari cekip balik tutalim vs vs
(Sariyer deyince hemen baliga kaydi aklim) aa size kavakta ayak ustu mangal yapacak yer ayarlayacagim denize sifir Ali dayiya 5-10 atesledinmi yer tamam ama hepimizin arabasi basik falan biraz zor gireriz oraya
![]()
aramıza hoş geldin Sarıyer'li diyeyim eski bir Sarıyerli olarak.
Hoş ailem orada halen ama (Bahçeköy)
Hoşgeldin. 3 Yılda benim oturmuşluğum var bahçeköyde. 9 Yıldırda büyükderede dükkanımız var. Keyifli forumlar![]()
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
konu basligini gorunce atladim bendebuyukdere de dukkan nerde? ben dogma buyume halen de yasama buyukdereliyim
![]()
what goes around.. comes around..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)