wollkii Nickli Üyeden Alıntı bende bafralıyım 3 5 gün önce asker eğlencesine katılmıştık orda ortalığı yıkmıştım esentepe bnm arabayı konuşuyomuş öle duydum Askere giden benim amca oğluydu, muhammet Hoşgeldin. Bende Cevizlidenim.. aracını görmüştüm bir kaç kez.. artık bi organizasyonda tanışırız. Keyifli forumlar
Emre Kalkan
BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Askere giden benim amca oğluydu, muhammet Hoşgeldin. Bende Cevizlidenim.. aracını görmüştüm bir kaç kez.. artık bi organizasyonda tanışırız. Keyifli forumlar ben oktaydan bahseyiorum inş tanışırz ama kartal adına bi garaj kuralım bence
wollkii Nickli Üyeden Alıntı ben oktaydan bahseyiorum inş tanışırz ama kartal adına bi garaj kuralım bence Eskidende o işler, artık tadı yok.. MC önünde toplanılıyor zaten c.tesi akşamları.. yada pendik cepte flan. Tamirhaneden arada geçiyorum akşamları. Görürüm büyük ihtimal senide müdür.. GG 2871
parkın karşı sokağındayım gel bi çay içeriz
.................................
cumartesi akşamları bizde mc in orda oluyoruz arada sırada. aslında her cumartesi toplanmak gerek mc in önünde. organizasyon olarak değil sürekli..
emre55 Nickli Üyeden Alıntı cumartesi akşamları bizde mc in orda oluyoruz arada sırada. arada pendik cep e gidiyoruz. aslında her cumartesi toplanmak gerek mc in önünde. organizasyon olarak değil sürekli.. bana uyar sıkıntı yok
wollkii Nickli Üyeden Alıntı bana uyar sıkıntı yok tamam abi görürsem bi selam veririm sana
KAYA Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz keyifli forumlar.. tşkler herkese iyi forumlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları