hoşbulduk., maşallah b.şehirden baya kişi var gibiayrıca cruzelara cok yakıstırdığım ufak bi dokunuş var, izin verirsen gösterm hoşuna gidebilir
![]()
5 etap ortaköy sitesindeyim bende hoşgeldin...yakında bi toplanalım...
Yakışıyor ama öyle çok cruze var piyasada, belki görmüşsündür buralarda da bi tane beyaz var, tampon altı ekleri, jantları ve kaputu siyah film kaplı, bence çirkin duruyor. Bi çok plan vardı kafamda ama aracı bu senenin 2. dönemine doğru satmayı düşünüyorum. ***** bu arabalar öğrenciye göre arabalar değil, yakıtta pek acımıyorlar
Eğer satmayı düşünmeseydim ben de şöyle bir şey yapıcaktım araca
Edit: Bu arada modifiye tarzın nedir bilmiyorum ama senin arabaya 4 adet bronz advan rg2 iyi giderBBS sakın düşünme derim, başakşehir artık bbs'li civic kaynıyor.
başakşehirde iddialı cıvıc yok gibiburda bi kaç cıvıc da var advan. değişiklik olsun diye vti jantını plastidip boya ile beyaza boyayıp takmayı düşünüyorum, fotodaki gibi.. . senin arabayı orjinal görünce ufak bi dokunuş maksatlı önerdim
şopladığın hali gayet güzel
![]()
hoşbulduk. aracının plakası he jantları o.z bagajındaki kicker sa yan binamda oturuyorsun abipark sıkıntısını seninle paylaşıyoruz
![]()
araç 1 aylık ve genel olarak bahçeşehirde kalıyoröncesinde siyah combo vardı onu görmüştürsün
benim adımda ömer bu arada
![]()
bende diyodum ozz jantlı arkadaş için çiçek gibi arabasını niye yol kenarlarına park ediyor diye.benimle aynı dertten muzdaripmiş.Bisikletiyle çarpanımı dersin top atanımı alışveriş torbalarını üstüne koyanı.Başakşehir gerçekten biraz problemli bu konuda.Gerçe bana mübahtır küçükken otoparktaki mercedeslerin o amblemlerini koparıp evde koleksiyon yaparsan büyüyünce başına gelir diye düşünmemiştimvucutta yapıyorsunuz sanırsam life gymde gördüm aracınızı
![]()
özellikle bizim burda cocuklar cok var, ömer abinin fiesta hep ortalıkda ve maşallah hiç eziği büzüğü yok, eski aracıımızın kaputa koruma amaçlı mat siyah folyo çektik iyiki çekmişiz, folyo tamamen çiziktihaylaz cocuklar.
en rahatı yol kenarı.kapıyı öküz gibi açıp vurma derdi olmuyor,çocuklar yola çıkmıyor,her daim göz önünde,top gelmiyor,belirli saatlerde sulama yapılıyor dengesiz su fiskiyelerindende uzakta oluyor.Otoparklarımız rezalet ötesi.Danet yol kenarı süperBak sende life gymsin sanırım gel beraber basalım hard girelim.
ah işte benim öyle bir şansım yok otopark yerlerine koysam öküz gibi kapı açıyorlar.Duvar dibine bırakıyorum komşu teyzelerimiz market paketlerini arabanın üstüne bırakıyor.Bizim sitede arabayı sudan kaçırma gibi bir şansın yok.Çimler dışında her yere lazer gibi su fışkırttıyor ruh hastaları.Geçen komple su olmuş şehir dışındaydım bende 4 gün kuyu suyu bekleyince kireç almış arabanın üstü halledene kadar kıçım çatladı.Bana uyar gerçe adam akıllı başlayamadım sınavlardan ama bugün gittim şu hamlığı bi güzel attım.Hangi günlerde gidiyorsun ona göre denk getirmeye çalışim bende.Benim hocaya program yazdırdım haftanın 3 günü ordayım bundan sonra.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)