hoşgeldin dostum.. adresi kayıt aldım uğrarız![]()
hoşgeldin dostum.. adresi kayıt aldım uğrarız![]()
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
foruma hoşgeldiniz,iş yerinizde hayırlı olsun.geçerken yerınız dıkkatımı cekmıstı ancak sadece oto yıkama sanmıştım,en kısa zamanda uğrayıp tanışmak isterim.görüşmek üzere.
BaYTaR MURO
az önce önünden geçtim şimdi konuyu gördüm hayırlı uğurlu olsun. etrafında biraz boş alan olsa fena olmazdı
Evet garajin ici tam olarak bitmediginden dolayi cogu kisi sade oto yikamaya benzetiyor. Mimara verilip cesitli suslemeleri raflandirmalari yapilcak su anda yurt disindaki ornekleri inceleniyor. Her zaman herkezi beklerim uygula yapma olmasi gerekmez bir cay icip mmuhabbet etmek bile arada iyi geliyor insanaetrafta bos alana aslinda pek ihtiyac duymuyoruz aksama kadar hic araba olmuyor saat 8 den aksam 6 ya kadar sadece dukkanin etrafina bir anda 30 araba park ettirebiliriz bence bu yeterli bir sayi. Samsunun ihtiyaci konusuna gelince bende bunun farkinda oldugum icin bu ise en kaliteli markalarla en iyi olanaklarla girdim. Yarin garage mizde neler yaptigimizi detayli bir sekilde anlatinca zaten ne demek istedigimi cok rahat anlicaksiniz. Yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum arkadaslar
Deniz abi hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun mekan, çocuklarla görüştüm kısmet olursa uğricam Mehmet abi'lere falan selamlar kolay gelsin..
Peugeot Sport
Hayırlı uğurlu olsun,en kısa zamanda uğrayıp tanışmak isterim iyi forumlar![]()
Yiğit ÇEVİKER-Samsun
16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
55 DM 620 İncredible Civic
55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
55 LB 949 206 Rc Diesel
06 CBS 65 206 Rc Diesel
55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...
Hoşgeldin keyifli forumlar
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
samsun yaa topragım benim ecufast bayiliği aldığınıza sevindim sizin adınıza gelecege dönük ciddi bir yatırım ALLAH utandırmasın
Amin . bu işi eğer yatırım olarak düşünseydim belki farklı konulara yönelirdim ama ben sevdiğim uğraşmak istediğim yeni şeyler öğrenmeye aç olduğum sektörü seçtim. İnşallah her şey de gönlümce olur.
hoşgeldiniz.. Ahh samsun cok özledim vallahigeldiğimde mutlaka uğrayıp çayınızı içmek isterim.. Hayırlı olsun Allah utandırmasın.Samsun'da böyle güzel oluşumların yapılması harika oluyor. görüşmek üzere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)