adım deniz. samsun'da samsungarage'nin sahibiyim ayriyetten samsunda ecufast'in bayiliğine başladık. umarım hep beraber keyifli vakit geçiririz![]()
adım deniz. samsun'da samsungarage'nin sahibiyim ayriyetten samsunda ecufast'in bayiliğine başladık. umarım hep beraber keyifli vakit geçiririz![]()
hoşgeldinizSamsunda ecufast isabetli bir karar olmuş çok sevindim
Ladikten size yönlendirebileceğim bi kaç araç olabilir
![]()
hoşgeldn mutlaka ugrayacagm tanışmak için geçerken sürekli gözüme takılıyo tabela boş zaman bulup uğrayamadm![]()
Keyifli formlar![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
hoşgeldin keyifli forumlar
powered by İMAN GÜCÜ
herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim. tabiki herkezi bekleriz garage'mizebayilik konusunda benim bilgi vermem yanlış olur. bu konuyu özgün abi ya da alper abiye danışırsan çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
hemşerim hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun. izne geldiğimde mutlaka dükkanına uğrarım. Hayırlı işler...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
toprağım hoşgeldin..nerelerdeydinkaliteli vakıtler dilerim.hayırlı ugurlu olsun bayılıgın.samsuna gelirsem ugrarım yanına inşallah..
hoşgeldınız...bayılıgınız hayırlı ugurlu olsun Allah (c.c) utandırmasın inş. memlekete gelınce mutlaka ugrar bi çayınızı içerim![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Hoşgeldin keyifli forumlar...
....Stock Ali....
RED 106 GTİ
RED FİESTA
BLUE SAXO VTS
YELLOW EK CİVİC
BLUE EK CİVİC
GREY EK CİVİC
YELLOW EK VTİ
BLUE EK CİVİC
BLUE EK 4 VTİ
NEW PROJECTGREY EK SEDAN LOADİNG...
Deniz kardeşim hoşgeldin
Dükkanın resimlerini de koyabilirsin ve hizmetlerini anlatabilirsin
Gerçekten modifiye camiasının ihtiyaç duyduğu bir mekan yaptın
ALL in ONE mantığıyla
Modifiye Malzeme Satışı - CHİP TUNING - Dyno - Cafe Restaurant - Yıkama Boya koruma
bir de mekan deniz kenarında
az kaldı geliyoruz kahve içmeye
daha ne olsun . . . HAYIRLI İŞLER : . .
Samsun yanii şurası![]()
Sinopdan hoşgeldin diyelim, kısmetse ugrarız çayını içmeye .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
herkezin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. alper abicim gerekli herşeyi sen zaten açıklamışsın ama ben daha detaylı biçimde bir konu açıcam. yerimiz atakentte mediva hastanesini geçince bafra yolunda grand atakum otelin karşı çaprazında. hemen karşımda bridgstone bayisi var. herkezi beklerim![]()
hemşerim hoş geldin, kazancın bol olsun![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)