arkadaşlar merhaba ben kıbrısta yasıyorum ve civic VTİ var bende koyo alemınyum radyatör lazım nerden getırtebılırım ? bılgısı olan varmı
arkadaşlar merhaba ben kıbrısta yasıyorum ve civic VTİ var bende koyo alemınyum radyatör lazım nerden getırtebılırım ? bılgısı olan varmı
öncelikle hoşgeldin.keşke isimde verseydinkısa zamanda cevap alırsın soruna
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Aramıza Burası tanışma bölümü adını belirtsen ilk önce güzel olur.
Aradığın parçalar ile ilgili bilgileri arananlar bölümüne konu açarak arkadaşlarımızdan temin edebilirsin.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Aramıza hoşgeldin istersen bende sıfır oalrak var yardımcı olurum.
www.egeturbo.com
Turbo asker
ege turbo sıkıldım parça satmaya çalışmandan banllicam az kaldı !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ozur dılerım arkadaslar adım ufuk kılbuga aslen nıgdelıyım ama kıbrısta dogdum burda yasıyorum aracım 2000 model civic hb
hoşbulduk çok saolun![]()
hoşgeldin lefkoşa da tütüncü garaj var metin bey bi görüş japonyadan parça getirir kendisi kapak blok motor radyatördede temin eder. özel den bilgi verebilirim rum la ilgili. sen geçemezsin ama geçen birine getirte bilirsin...
saol bılıyorum bunları zaten de ben tr den daha ucuza alırım dıye arastırıyorum yoksa rumdan alması basıt
ok ozaman....
hoşgeldin leşkoşa tarafında kalıyosun sanırım.diğer açtıgın konuda aracın tanıdık gelmedi.ben magosada kalıyorm.aracın drag videolarını izlemiştim çok başarılı.böle devam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)