Hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
hoşgeldiniz aktif forumlar dilerim nick seçiminiz nedeni ile kısa sürede tanındınız tebrik ederim![]()
hoşgeldin keyifli forumlar
bana da ilk pm attığında şaşırdım özgün ne alaka gönende diye aracı görmüş falan şaşırdım baya sonradan çözdüm :d![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Çok Şansli birisiyim'dir . Allah gönlüme göre bir Nick verdi
Hoşbulduk abi ;
Radar gibiyimdir , Nasipse Gönen'e gelince Ek9 ile bir tur gezdirisin artık
Hmm ağa %100 birbirimizi görmüşüzdür ama şimdi çıkartamıyoruz . Sevindim Özel2den p.m at nerelerdesin ne işlerle meşgulsun![]()
Hoşgeldiniz.
Gönen'e çok gelirdim iş dolayısıyla. Prinç diyince Bir an Zeki Gıda sandımda değilmiş
Mumcu Teneke, Zeki Gıda, Teksüt, Gönen Kaplıcaları, Gesbey enerji, Organize Sanayi Müşterilerim arasında. Agesa Otelde Kalırım hep geldiğimde, Park Bahçelerde Havuz kenarında Damsız oturulmaz Her ağaçta uyarı vardırKöy konağında Sivrisinek eşliğinde sağlam yemek yenir. Gönen KAvununu severim küçüktür ama acayip güzeldir. vs. vs.
Yukarda yazdığım firmaların güvenlik işini yapan firmada yönetici olarak çalışıyorum, Benim sorumluluğumda olduğundan çok sık gelirdim ve Çok iyi ilişkilerim vardı firmalarla. Havalimanına geçtiğimden bıraktım artık oraları başka bir arkadaşım gelip gider
Anılarım debreşti biranNeyse Ne diyoduk. Hoşgeldiniz
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Bahsettiniz firmaların vede yerlerin bir çoğuyla bağlantım vardır bende iyi bilirim yer yer ziyaret ederim'de gerektiğinde . . .
Nasip olurda yolunuz düşerse yine bekleriz , Geçerken uğrayın'da 5-Kg Pilavlık Pirinç hediye ediyim afiyetle yiyin
Hep demişimdir . Bu forum'da var bir keramet , Yakın'da forumda akrabalarım'da çıkarsa hiç şaşırmam![]()
Hoş geldiniz,
Ben de 2 sene çalıştım gönende, çokda sevmiştim,şirin ilçedir.
Cafe bahane, sanat severlerden çıkmazdım, huzur restoran vardı bide
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.