User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: izmirden merhaba

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin..

integratypeR
    Misafir
    sende h.g. telefonla görüşme dedinde o ben değilimdir arabayı alalı 3 hafta oldu genede tanıştığımıza memnun oldum

vınce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı integratypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende h.g. telefonla görüşme dedinde o ben değilimdir arabayı alalı 3 hafta oldu genede tanıştığımıza memnun oldum

haaa öyle mi eyvallah sevindim senin adına sanırım bu hale getiren saybiyle konşmuştuk bendede var teg te bende cok istedim vtec cevireyim ama bu baya bir rakkamı buluyor ama allah nasip ederse eninde sonun da yapıcam nasıl memnunmusun o arkadaşın dediği kadar varmı baya sahlammı kacıyo vtec olunca s 2000 cıvıctyper ları geciyormu aslında ben sata bilseydim arabamı bu arabaya taliptim ama benimkide fena değildir yaptım bişeyler belki resimlerini görmek istersin fotolar bölümünde intgram diye var bak istersen işte onu satamıyoz rakkam cok geliyo burdakilere o yüzden alamadım o arabayı ama allah sana güle güle kullanmayı nasip etsin bende tanıştığımıza sevindim

BarBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vınce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haaa öyle mi eyvallah sevindim senin adına sanırım bu hale getiren saybiyle konşmuştuk bendede var teg te bende cok istedim vtec cevireyim ama bu baya bir rakkamı buluyor ama allah nasip ederse eninde sonun da yapıcam nasıl memnunmusun o arkadaşın dediği kadar varmı baya sahlammı kacıyo vtec olunca s 2000 cıvıctyper ları geciyormu aslında ben sata bilseydim arabamı bu arabaya taliptim ama benimkide fena değildir yaptım bişeyler belki resimlerini görmek istersin fotolar bölümünde intgram diye var bak istersen işte onu satamıyoz rakkam cok geliyo burdakilere o yüzden alamadım o arabayı ama allah sana güle güle kullanmayı nasip etsin bende tanıştığımıza sevindim
    hoşgeldin eğer beyaz integrayı diyorsan sadece vtec kapakla değil o bildiğim kadarıyla motor modifiye listesi gayet kabarık sadece kapakla geçemezsin S2000 herhalde
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
    abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarBo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin eğer beyaz integrayı diyorsan sadece vtec kapakla değil o bildiğim kadarıyla motor modifiye listesi gayet kabarık sadece kapakla geçemezsin S2000 herhalde

yo yo üst kapak olmadığını biliyorum o araç komple herşeyi değişti hatta bende tüm değişen parcaların resimleri var zaten sadece üst kapak değişimi olmuyo diğer parcalarıda değiştirmesi gerekiyorki değiştirdi ve tam bir vtec oldu yani gercekten tehlikeli bir araba sanırım diğer bahsi gecenleri gecme konusunda pek üzüleceğini sanmam

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin..
    utku selamoğlu

BarBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vınce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yo yo üst kapak olmadığını biliyorum o araç komple herşeyi değişti hatta bende tüm değişen parcaların resimleri var zaten sadece üst kapak değişimi olmuyo diğer parcalarıda değiştirmesi gerekiyorki değiştirdi ve tam bir vtec oldu yani gercekten tehlikeli bir araba sanırım diğer bahsi gecenleri gecme konusunda pek üzüleceğini sanmam
    dergide S2000 leri daha rahat geçmek için şanzımanı değiştireceğini söylüyordu.eğer satılık ilanında da Type-R ve S2000 geçebildiğini söylüyorsa geçiyordur.Ama sadeliği olsun gücü olsun mükemmel araç.Seninkide dış görünüş olsn gayet güzel kazasız belasız abi
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
    abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarBo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dergide S2000 leri daha rahat geçmek için şanzımanı değiştireceğini söylüyordu.eğer satılık ilanında da Type-R ve S2000 geçebildiğini söylüyorsa geçiyordur.Ama sadeliği olsun gücü olsun mükemmel araç.Seninkide dış görünüş olsn gayet güzel kazasız belasız abi

sağol kardeşim benimki okadar olmasada birazcıcık bende yaptım bieyler fena sayılmaz 155 beygire cıkardım fena yürümüyo görüntüde fena değil ama o alet vtec oldu artık iyi yürüyordur nediyelim allah sayibine bağışlasın tekrar sağol kardeşm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)