Büyük bir SEAT fanı, İyi bir otomobil kullanıcısı ve emek aşığı bir öğretmenim yaşım 32 bir çocuk babasıyım hepinize keyifli forumlar dilerim..
Büyük bir SEAT fanı, İyi bir otomobil kullanıcısı ve emek aşığı bir öğretmenim yaşım 32 bir çocuk babasıyım hepinize keyifli forumlar dilerim..
Doğru kayseriden getirmişti hatırladım.. Keleşlerdekinede yeşillendi demek onada nasib olmamış.. Hayırlısı Olsun Hakkında Kardeşim; İktisas alanımız SEAT biliyorsun o konuda tereddütün olmasın ikinci eldede hatrı sayılır bir bilgi dağarcığımız mevcut ben ve Ali abinin ikinci ele kalırsan muhakkak konu aç tavsiye edeceğimiz araçlarda olur ellenmedik![]()
Yasinin Cuprayı Diyorsun, Çengeldeki. Ali Abinin (Cuprali) eski arabasıydı; 3 ay bende kaldı o araba arabasız kaldığım zamanlarda ali abideyken.. AdanZ 'ye herşeyini bilirim Bi kaç ufak tefek Modifikasyonuda bana aittir.. Tabanca gibi makina yasinde iyi baktı ona bizden sonra yormadı-ezmedi üstüne koydu.. Bizdeyken Kazasız-Boyasızdı yasin talihsiz bir iki sürtme sonucu bir iki local boya yaptırdı ama araba güzel araba.. Paspasları bile orjinal SEATSport ispanyadan Geldi şu avrosunu tlye çevirince 300 Lira olanlardan (oemvagtan)..
Hele bir Acentaları bitirde Portföyümüz geniş SEAT dersen evelallah sırtını yere getirtmeyiz kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)