bu arada f186 ve M PROJECT abilerime teşekkür ediyorum..
inan sizin gibiler bu forumdan sogumamı engelliyor...
bu arada f186 ve M PROJECT abilerime teşekkür ediyorum..
inan sizin gibiler bu forumdan sogumamı engelliyor...
seni tanımam etmem,benim unuttugum seyler kadar bilgin oldugunu da sanmam,iq seviyeni de az cok tahmin edebiliyorum yaşınla beraber,ta izmirden-manisadan seninle bi alıp veremedigim de olamaz ama sadece YALAN a dayanamam o kadar...
Link e tıklayan anlar zaten ne demek istedigimi...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
öfff be ne kadar uzatıyosunuz forum burası seda sayan programımı ne bu saçmalık harbi uçacak böyle giderse bazıları bu siteden.
+313..cook uzattınız yaw..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
linke tıklayınca anlayamıyoruz çünkü üyelik istiyo.
1 tanımadıgın etmedıgın adam hakkımda nasıl bılgısı ıq su hakkında yorum yapıosun
2 sen kımsın kı ınsanların ıq sunu sorguluyosun
3 burda bole seyler yasanmaz olmaz olmadıda cıktın bı yerden herpostta herkonuda sorunsun
4 bole gıderse banlanıcaksın kımseyı bukadar uyarmadım
5 yıne tekrarlıorum burdakımle ne derdın varsa ozel yollarla hallet
6 forumda huzur ıstıoruz kı bak benden ve dıer arkadaslarımdan cok oncelıkle butun uyeler sana ıhtarda bulunuyo anlakı nasıl bır ortamdasın kı senı de kazanmak ısterız ama cabalarsan kotu olmak kırıcı olmak adam harcamak kolaydır sana kalmıs
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
sana diyecek bisey bulamıyorum,artık ne oldu da bu kadar yanlış davranıyorsun bilemiyorum.beni tuning turkey de,egetuningde ya da ca-tr da bulabilir oralardaki forumlarda tanıyanlara nasıl birisi oldugum hakkında yorum alabilirsin.
bana on yargılı davranıyorsun foruma eglence amaclı koydugum bi topiçten sonra birlerinin saldırısının ardından bi kısmınız daha da saldırgan bi tavır takındınız...diyecek bisey yok.hiç bi forumda kendimi kanıtlamak için ya da başka sebeple tartışmaya girmedim tanıyanlar bilir ne kadar düz bir insan oldugumu inanmıyorsan beni gercek hayatta tanıyan m3csl tipo16v ya da eroll a sorabilirsin...
ben bi yerden cıkmadım uye oldugum tarihe bakarsan anlarsın sadece uzun süre okuyup ondan sonra yazmaya başladım...
hala sizinle konuşurken cok saygılı davranıyorum ama sorması ayıp niye hiçbir uye ya da siz haya muhabbetine ya da ulan diye başlayan cevap yazmaya bisey demiyo ihtarda bulunmuyo,bunu cevabı cok onemli lütfen verirmisin???
banlanmak umrumda degil acıkcası sadece haksızlık ettiginiz düsünür bir daha takılmam o olur hatta boyle devam eder her soyledigime boyle seyler yazılırsa bir daha bisey soylemem sadece okur gecerim...
dedim ya bu cocukla bi problemim yok olsa zaten üsenmez cekinmez özeli msn i bırak istanbula gelir bulur hallederim ama dedigim gibi bi problemim yok sadece cam kırmaya devam...
saygılar...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
adamı gelip burda tahrik ediyosun sonra nie öle msj atıyo diosun burda saygılıyım die destan yazıyosun sonunda yine cam kırmaya devam die adamı tahrik ediyosun biraz daha yazarsan banlanıcaksın kardeşim git özel meseleni özel hallet burayı alet etme kendine
aykut normalde agresif bi iinsan deildir sadece haksızlıklara kendini tutamıyo o kadar cam muhabbeti vardı dier sitede onu biraz burda alaycı dille dile getirdi.. onun dısında buyutulcek bi durum yok bence..
-Hoşgeldin , gereksiz tartışmalara veya özel konularınız burda
herkesin içinde dile getirmek durumunda değilsiniz özel msj
veya msn var lütfen forumu kirletmeyin .. !
SÜLÜMAN foruma hoşgeldi(K)n bnde yeniyimde![]()
hoşbulduk arkadaşlar
ben artık o insanı kaaalee alıp daha o için hiç bir mesaj yazmıcam......... isteyen istedigini yazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)