hoşgeldiniz..
hoşgeldinizsaab kadar kaliteli bi aracın ülkemizde pazar payını az alması üzücü,volvo hakkında çinlilerin aldığını biliyorum ve eskisi kadar sağlam üretlimediğini duydum.ama teknoloji derseniz yaya tanıma sistemi ile zaten yeni modelleriyle bu yıla güzel giriş yaptı
Öncelikle tüm hoşgeldiniz mesajları için teşekkürler.
"Saab'ı alanlarınsa zaten mantıkla değil, kesinlikle kalpleriyle hareket ettiğini söylemeliyim." demiştim yukarıda
Aslına bakarsan ilk aldığım Saab'ı eşimin Subaru Forester'i kaza geçirdikten sonra bir dostumun tavsiyesi ile aldım. Neden Saab sorusunun tam cevabı otomobilin kendine has çizgisi olması, performans, güvenlik ve konforu özellikle ikinci elde bu kadar uygun fiyata sunan başka bir alternatifi olmasından diyebilirim. Aslında %90 eşimin çocuklarla güven ve konfor içinde kullandığı bir otomobili haftasonu pist organizasyona sokabilmek ve hala Top Gear'daki Stig gibi Harman Kardon müzik sisteminden klasik müzik dinleyebilmek, hava çok sıcaksa bir de koltuk soğutma özelliği ile rahat etmenin bu kadar uygun fiyat alınabileceği başka bir kombinasyon bilmiyorum. Servis konusunda da herkes çok korkar ama 7 Saab'da da hiçbir sıkıntı yaşamadım. İzmir'de Hurşit usta ile içim çok rahat.
Hem 9-3 hem de 9-5 kullandım ama benim favorim konfor ve performansın en iyi harmanı olan 9-5. En güçlü versiyon olan 9-3 TurboX'in İspanya'daki testlerine davet edildim ve kendi modifiye ettiğim 9-5'deki keyfi almadım açıkçası. Ben 40 yaş üstü olarak 9-5'i tercih ediyorum ama 35 yaş altının 9-3'le daha keyif alacağını düşünüyorum. Bir arkadaşımda Türkiye'de ender görülen manuel 9-3 Aero modeli var, satmayı düşünüyor, ilgilenen olursa PM atabilir.
Tolga abi hoşgeldin, keyifli sohbetler.
Hastayım Night Panel sürüşüne
Maşallah aracınıza çok keyiflidir Wagon![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hosgeldiniz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hoş geldin keyifli forumlar
hosgeldiniz saab modellerini özellikle 9-3 serisini cok severim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hoşgeldiniz![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)