ibooo Nickli Üyeden Alıntı Selamsızla yenimahallenin kesiştiği noktadan selam kardeşim 6-7 sene once ordaki sıyah t sport sizindi dimi okuldan cıkınca hep ordan geciyodum
pepecura Nickli Üyeden Alıntı vay be patso cuyuz yani Biz ordayız geldiginiz zamn grusuruz belkide gorusuyoruzdur
hoşgeldiniz çengelköyden selamlar
Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı 6-7 sene once ordaki sıyah t sport sizindi dimi okuldan cıkınca hep ordan geciyodum Aynen öyle benimdi t-sport sultantepe üsküdar altunizade civarındaydı hep
pepecura Nickli Üyeden Alıntı üsküdar patso time yapalım mı? benim plakada üsküdar, orta okul sultantepe, lise cumhuriyet yürü be tam üsküdarlisin sende=) bnmde ilkokul altunizade hafiz özal , ortaokul lise doğancilar dogan koleji=) patso meeting neden olmasin=)
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı tam üsküdarlisin sende=) bnmde ilkokul altunizade hafiz özal , ortaokul lise doğancilar dogan koleji=) patso meeting neden olmasin=) ilkokul hafize ozal nerdeeeen nereye
Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı ilkokul hafize ozal nerdeeeen nereye ahah niye ki=) yoksa sende mi=)
ozaman patso organizasyonu yakışır üsküdarlıya parkın oraya doğru çekeriz arabaları büyük sosisli stayla + limon
http://img193.imageshack.us/img193/4...fasdfsdsfd.jpg S'OZ FOCUS sold
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı ahah niye ki=) yoksa sende mi=) aynen pepecura Nickli Üyeden Alıntı ozaman patso organizasyonu yakışır üsküdarlıya parkın oraya doğru çekeriz arabaları büyük sosisli stayla + limon ordan alıp nakkasın ordan kuzguncuga inen bogaz manzaralı yolda mukemmel
pepecura Nickli Üyeden Alıntı ozaman patso organizasyonu yakışır üsküdarlıya parkın oraya doğru çekeriz arabaları büyük sosisli stayla + limon ee açin bi başlik madem=)
aynen en üsküdarlı açsın yoksa konu kitlenecek
konuyu açan dostumun konusu da baya prim yapti=)
acayım ben farketmez sohbete mi acmalı
Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı acayım ben farketmez sohbete mi acmalı aynen =) 10 krktr
Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı ilkokul hafize ozal nerdeeeen nereye hafize özel kaç mezunusunuz ?
ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı hafize özel kaç mezunusunuz ? 2002 oluyo sanırım
Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı 2002 oluyo sanırım bnde 97 ya da 98 olmasi lazim=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları