ismim anıl izmir bostanlıda oturuyorum 2001 model 1.4 16v clio rxt aracım var şuan satılık satılsın 206 gti düşünüyorum oyuzden böle bi nick aldım hayırlısı artık neyse herkeze hoşbulduk şimdiden sağolun![]()
ismim anıl izmir bostanlıda oturuyorum 2001 model 1.4 16v clio rxt aracım var şuan satılık satılsın 206 gti düşünüyorum oyuzden böle bi nick aldım hayırlısı artık neyse herkeze hoşbulduk şimdiden sağolun![]()
Hoşgeldin Kardeşim Bende İzmirden Antalyaya Yeni Taşındım... Sitede Hiç Yabancılık Çektirmiyorlar Emin Olİyi Paylaşımlar...
eywallah teşekkür ederim sağolun ikinizde crony'den hatırlıyorumyanlışım varsa düzeltin tekrar sağolun hoşbulduk aracı tamamladım body kitte yapıldı şuan satılık ama hafta sonu şöle son haliyle prof resimlerini çekicem kısa zamanda eklerim
![]()
Gittiğin Zmn Enes Ustaya Ve Ömere Selam Söle...![]()
karsıyakalılar coğalıyor hosgeldin
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Teşekkür ederim arkadaşlar bu aralar yeni bir araç peşinde olduğum için fazla giremiyorum bugun bi araca bakıcam öğle arasında hayırlısıyla olursa paylaşırım resimleri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)