ErtugruLBayaR Nickli Üyeden Alıntı hoşgeldın keyıflı forumlar. teşekkür ederim hoş bulduk Alfetta Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldin. Ne çok Sinop'lu varmış Benim de Ada'da Jandarma Alayın yanında evim var... Hoş bulduk, bu kadar Sinoplu beklemiyordum ben de Serhatalay Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldin keyifli forumlar Teşekkürler hoş bulduk. Fırtına_siR Nickli Üyeden Alıntı hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim Teşekkür ederim.
sahilde bi otel vardı yafeya mıydı neydi...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı sahilde bi otel vardı yafeya mıydı neydi... Otellerin %80'i sahil kesiminde ama dediğiniz yeri çıkaramadım. Merkezde midir?
hoşgeldim hemşerim iyi forumlar.baya bi sinoplu varmışş ))
Emre57 Nickli Üyeden Alıntı Otellerin %80'i sahil kesiminde ama dediğiniz yeri çıkaramadım. Merkezde midir? merkezde sahil yolu bitip de çarşı başlamadan hemen önceydi galiba hayal meyal hatırlıyorum
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı sahilde bi otel vardı yafeya mıydı neydi... Yafeya Samsun'da Cumhuriyet Meydanında bir oteldir. Senin bahsettiğin muhtemelen Melia Kasım...
http://img522.imageshack.us/img522/4152/dscf4350pc6.jpghttp://img179.imageshack.us/img179/2076/dscf4351sv3.jpg
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı merkezde sahil yolu bitip de çarşı başlamadan hemen önceydi galiba hayal meyal hatırlıyorum ben de benzer isimli bir yer düşünüyorum öyle bir yer de yok ama tarif ettiğiniz Melia Kasım oteli Alfetta Nickli Üyeden Alıntı Yafeya Samsun'da Cumhuriyet Meydanında bir oteldir. Senin bahsettiğin muhtemelen Melia Kasım...
Hosgeldiniz...
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Hosgeldiniz... Hoş bulduk teşekkür ederim
sinoptan biraz resim çekip bize paylaşta =) tedavi olalım
JoYTeaM
hoşgeldin......
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı sinoptan biraz resim çekip bize paylaşta =) tedavi olalım En kısa zamanda ekleyeceğim by serçe Nickli Üyeden Alıntı hoşgeldin...... Hoş bulduk teşekkür ederim.
doğru evet yafeya samsun'da , orada da kalırdık samsun'dan geçerken evet sinop sahildeki melia kasım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları