Ozaman rs lerin senteleri oturduğunda doğru olarak işaretleyin yerlerini ara ara kontrol etmek lazim.
Printable View
Ozaman rs lerin senteleri oturduğunda doğru olarak işaretleyin yerlerini ara ara kontrol etmek lazim.
Aslında olabilir güzel fikir... Ama MM lik farkları üste takılan egzantirik aparatı kadar net ölçemeyiz
maşşalh araçlara. güzel olmuştur eminim.
Ben aracı ilk aldığımda C&B egzantrik kendim taktım ve nokta kaçık olmadı da bunca servis ve usta nasıl kaçık takıyor anlamıyorum. Ben yaptım ayarı 3bin 5bin km sonra bile sente aparatı çuk oturuyordu. Doğru dandik aparatlar sıkarken esniyor fakat işini biraz özen gösterse 20dk sını harcasa ok gibi oluyor:)
Maşallah cvk ya :)
maşALLAH cvk ya:) gusel vıdeo olmus okan elınze saglık;)
:D tutun senteleri kaçmasın :D ayardan sonra tıpaları söküp bakmak lazım
herkeze yorumlarından dolayı teşekkürler ahmet abi ellerine sağlık bikac eksık kaldı ılk ış bı eksoz takmak olucak burda eksozsuz halımız genede baya hızlı :D
Masallah CVK Rse Sesı Buyuledı Benı :D
Bugün CVK dan yol dynosu ve log alıcaz :)
bekliyoruz...
okanım maaşşallah emeği gecenlerin ellerine sağlık, bi denemek isterdim aslında ama vakit yok bugün yarın:(
gene neler karıştırıyorsunn sen okan....
RS'in orjinal kasnakları ayarlımı ? Eğer değilse diş atlamadan nasıl mm olarak kayıyor anlamadım ben.
Orjinal kasnakların hiçbirisi ayarsız sabit kasnak...
Bi emme tarafındaki yağlı ( Vanos) hariç oda kendi kendini ayarlıyor zaten
Açıkcası bugüne kadar 6-7 Clio Rs triger seti değişimine bi okadarda sente ayarı başında bulundum...
Her sökülen RS in sentesi kaçık mı olur oluyor ...
Bizim kasnaklar kamasız.Yani kasnağı sıktırınca içerden sıkıldıkça egzantirikte dönüyor her ne kadar aparat takılıda olsa hafif kasmalar yapabiliyor ayrıca gergi bilyasındaki boşluk dahi alınmıyor...
Baya ince bir işçilik istiyor
maşallah mermi gidiyor CVK :)
Ceco günceli atarım var :D