beyler maşallah 2kinizede. metin araban koşmaya başlamış inşallah daha iyi koşucakkazasız belasız
![]()
güzel deneme olmuş 2 araç sahibinede maşallah
teke tek kimseyle deneyemedim ama 3 lü güzel deneme oldu s3 e yazılım yaptıkmı tatından yenmezbenim araç umduğumdan hızlı çıktı o sevindirdi beni
denemiş olduk bütün araç şöförlerinin eline ayağına sağlık
![]()
Telefon: Düt bip bütt dütt
-KoPilot: Rolling yapıoz olm ne var !
-Pilot: Rolling deme ass.dsad![]()
metinim masallah aracın o basıncta cok cok guzel gitmiş allah hayırlısıyla gazlamayı nasıpetsın ınsallah. güzel olmus araç![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
maşallah metinim.dahada iyi olacak inşallah..
Metin abi araban çok güzel Massallah acilen o boruları yaptir heleki o hava filtresinin halı içler acısı dahada iyi gider eminim o araca millet koltuklarını sokerken adamın bagajda istepne başka bı 17 jant mdf den kabın komple ivir zivir ile deniyor bizim geçme geçilme korkumuz yok herkes biliyo herkesle deneriz en azından kimseye geri vites yapmiyoz isteyen herkesle çıkarız geciyosa gecer videoda koyar helal olsun metin abi
C R M performance
Maşallah Metin abiGüzel oluyor güzel bitir herşeyide gelince bi güzel gazlarım ben
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)