User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: DD 106 - Corsa OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi anlayamadım malesef. Sizin zır stock opc benimle aynı mı gidiyor? Yoksa bu videodaki 106 gibi mi gidiyor? Elinizde video(kadran) var mıdır?
    o speclerdeki 106 ya göre yavaş gidiyosunuz.demek istediğim benim opc yi o speclerdeki 106nın bırakın geçmesini tamponumda geçmesi bile imkansız.

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o speclerdeki 106 ya göre yavaş gidiyosunuz.demek istediğim benim opc yi o speclerdeki 106nın bırakın geçmesini tamponumda geçmesi bile imkansız.
    Bir video çeker misiniz zahmet olmazsa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kısa zamanda çekicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en kısa zamanda çekicem
    Bekliyorum, merak ettim çünkü durumu.

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekliyorum, merak ettim çünkü durumu.
    bende merak ettim

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bütün araçlara...
    opc'de bir sorun olabilir gibi geldi banada... 1-2 boy daha iyi gitmesi lazım sanki
    03 STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Harunde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah bütün araçlara...
    opc'de bir sorun olabilir gibi geldi banada... 1-2 boy daha iyi gitmesi lazım sanki
    Ne sorun olduğunu da söyleseniz keşke. Kadran videosu da koydum. 19-20 sn. 100-200ü var aracın. Araçta Kat iptali dışında bir şey yok. Stock olan bir video bulun bir şey yapın bana. Benim bulduğum tek veri "Fastest Laps".

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah DD herzamanki gibi tabanca sonuç olması gerektiği gibi bence..
    DTi

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkisi de bizim araçlar... İkisine de Kocaman Maaşallah...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc nın gıdısını bende yadırgadım 106 ya gecılınce ama asagıdakı vıdeoda da hemen hemen aynı 100-200 degerlerıne sahıp baska bır opc var
    Opel Corsa OPC top speed 30-200 Km/h + 230 km/h - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne sorun olduğunu da söyleseniz keşke. Kadran videosu da koydum. 19-20 sn. 100-200ü var aracın. Araçta Kat iptali dışında bir şey yok. Stock olan bir video bulun bir şey yapın bana. Benim bulduğum tek veri "Fastest Laps".
    denizlideki araç ile karşılaştırdığımda sanki sizin araba biraz kasıyor gidi geldi...
    106 ile karşılaştırmaya gerek yok aslında ciğerli 106 her zaman süpriz yapıyor...
    196 bg gsi ile karşılaştırdığımızda OPC'nin kat iptali ile yanında gitmesi veya biraz önde olması gerekiyor sanki...

bizdeki opc stok halinde iken fn2 ile yan yana hatta bazen yarım boy önde gidiyordu şimdi (diblas filitre kiti ve 60mm düz boru sonda hks) revolu ibiza cupra ile hemen hemen aynı gidiyor buna göre bişyeleri eksiktir diye düşündüm....

güzel bir filitre kiti ve güzel bir eksoz ile ve bakımdan sonra sizin araba daha iyi gider sanki...
    bu arada 3 yıl oldu eksoz takalı bizdeki araç hiç arıza yakmadı...
    03 STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı konusunu şu sebepten soruyorum. Bu aracı servise bakıma götürünce neye bakacaklar?
    1. Tech2'ye bağlayacaklar.
    2. Vakum hortumlarını kontrol edecekler.
    3. Filtreleri kontrol edecekler.
    4. ??

Bunların dışında bir fikriniz varsa söyleyin. Yok hayır bunların dışında bir şey de olabilir araç kötü gidiyor 95 oktan ve 0.9 bara göre diyorsanız, bana video linki koyun.

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler boşuna çetin'in canını sıkıyorsunuz.Araçta herhangi bir PROBLEM bulunmamaktadır.Orjınal ve boncuk bir araç.Yürürü belli bizim yürürümüz belli. Sizin Farkına varamadıgınız OPC nin Yürümediği değil 106mın nasıl yürüdüğü.Adam kadran videosu cekmıs koymus.Hİçbir mantıklı acıklama yok.Adam 50 kere sorun söyyleyin demiş kimseden cvp yok.Gİtmesi gerektiği gibi gidiyor.Heeee szin STOCK OPC'niz bundan iyi gidiyomuşya.....GELİN DENEYELİM.
    ome-R

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dd güzel yürümüş maşallah
    JoYTeaM

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dd güzel yürümüş maşallah
    Kanka sagol
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler boşuna çetin'in canını sıkıyorsunuz.Araçta herhangi bir PROBLEM bulunmamaktadır.Orjınal ve boncuk bir araç.Yürürü belli bizim yürürümüz belli. Sizin Farkına varamadıgınız OPC nin Yürümediği değil 106mın nasıl yürüdüğü.Adam kadran videosu cekmıs koymus.Hİçbir mantıklı acıklama yok.Adam 50 kere sorun söyyleyin demiş kimseden cvp yok.Gİtmesi gerektiği gibi gidiyor.Heeee szin STOCK OPC'niz bundan iyi gidiyomuşya.....GELİN DENEYELİM.
    Kardeşim benim DD nin güzel gittigini ayrıca belirtmeye gerek yokki
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı konusunu şu sebepten soruyorum. Bu aracı servise bakıma götürünce neye bakacaklar?
    1. Tech2'ye bağlayacaklar.
    2. Vakum hortumlarını kontrol edecekler.
    3. Filtreleri kontrol edecekler.
    4. ??

Bunların dışında bir fikriniz varsa söyleyin. Yok hayır bunların dışında bir şey de olabilir araç kötü gidiyor 95 oktan ve 0.9 bara göre diyorsanız, bana video linki koyun.
    bende bi dünya video var ve sayısız deneme yaptık o yüzden arabayı çok iyi biliyoruz... nette video yok ama arşivimden bakıp sana özelden 1-2 tane gönderirim...
    amacım senin canını sıkmak değil sadece yardımcı olmak ve OPC'yi en az senin kadar seviyorumdur...

güzel bir filitre ve eksozdan sonra daha iyi olur kanısındayım ve opc'ye chip yaptırma taraftarı değilim meşhur 4. piston eritmesi dünyada sayısız defa tecrübe edildi

amacımız arkadaşımızı üzmek değil bilgi paylaşımında bulunmak
    106 çok iyi gidiyor lazıfımız yok...
    izmire çok gelip gitmiştik tanışsaydık kesin denerdik ondan şüphen olmasın...
    bence filitreleri bakımları yapılsın bujileri değişsin eksozdan sonra daha iyi olur kanısındayım...
    03 STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Harunde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bi dünya video var ve sayısız deneme yaptık o yüzden arabayı çok iyi biliyoruz... nette video yok ama arşivimden bakıp sana özelden 1-2 tane gönderirim...
    amacım senin canını sıkmak değil sadece yardımcı olmak ve OPC'yi en az senin kadar seviyorumdur...

güzel bir filitre ve eksozdan sonra daha iyi olur kanısındayım ve opc'ye chip yaptırma taraftarı değilim meşhur 4. piston eritmesi dünyada sayısız defa tecrübe edildi

amacımız arkadaşımızı üzmek değil bilgi paylaşımında bulunmak
    106 çok iyi gidiyor lazıfımız yok...
    izmire çok gelip gitmiştik tanışsaydık kesin denerdik ondan şüphen olmasın...
    bence filitreleri bakımları yapılsın bujileri değişsin eksozdan sonra daha iyi olur kanısındayım...
    Kadran videosu alabilirsem çok güzel olur. Aracın fabrika verisi 25 sn civarı. Burda 20 sn yapan araç kötü gidiyor. Dediğim gibi standart OPC videosu olursa çok makbule geçer. Çünkü benim bulabildiğim video yok piyasada.

Ben OPC aşığı falan değilim yanlış anlaşılma olmasın. Daha mantıklı bir araç çıkmadı o dönemde o yüzden bunu aldım, hatta yayları değiştirene kadar da çok pişmandım.

4. piston erimesi yapılan yazılım yüzünden oluyor genelde, yoksa gayet yüksek beygirler alınabilen bir motor.

Güzel filtre ve egzozdan kasıt nedir onu da açıklar mısın? İlla açık mı olması gerekiyor? Egzoz sistemi konusundaki önerilerini de bekliyorum.

Bu arada 106 Sakarya'da, İzmir'de deneme pek mümkün değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet daha iyi gidiyo kadran çekemedim daha..
    davet etmene gerek yok kimse gelmez bu beygirdeki araçlar için.ama senin tanıdığın arkadaşın vs. varsa ankarada 106nın speclerinde hatta pistonlu onla deneyelimde bide beni okadar geçsin....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)