maşallah allah nazardan saklasın.....dostluğunuz daim olsun.......kamera açıları gayet iyi olmuş mehmet.....çekimlerde nefis.....gündüzün gözünü seveyim![]()
maşallah allah nazardan saklasın.....dostluğunuz daim olsun.......kamera açıları gayet iyi olmuş mehmet.....çekimlerde nefis.....gündüzün gözünü seveyim![]()
Araçlara maşallahta yola ayrı maşallah ya ne güzel bir yoldur o oyle![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah hızlıların denemesi olmuş,
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Aslında bendeki çekimlerle birlikle çok güzel bir edit yapıp hatta teaser yapıp öyle yayınlayacaktım ama memed biraz heyecan yapmış yayınlamış videoları.
Çekimlerde 4 kamera kullandık ve sonrasında çok eğlendik gerçekten. memedin 3 yıllık rüyası da gerçekleşmiş oldu. Kazasız blasız binmesi dileklerimle.
Kritik yapmak gerekirse;
1) benim 3. vites denemelrinde sarmaktan bir varlık gösteremedim. (ilk videolar)
2) 4. vites denemelerimiz çok daha beirleyici oldu, 4. viteste tutunsam ve yanyana gitsek te, 5. vitese atar atmaz memeden arayı açmaya başlıyor.
3) Cuma gecesi 100-200 denerken ayağımı gazdan çekmeden bir kaç vites atayım dedim ve 3-4-5. viteslerim çok kemikleşti.
Hızlı vites atarsam duvar oluyor, anca yavaş atarsam geçiyor, onda da vites geçişlerinde çok kaybım oluyor.
4) Ben 270 civarı kesiciye giriyor ve direk kalıyorum, memed ise insafsız basmaya devam ediyor ve ışınlanıyor.
Kısca en iyi şartlada bile, yani benim vitesler cincik olsa ve şakır şakır geçse bile 5. viteste memed yine geçerdi ama daha bir heyecanlı olurdu sanki.
Bu arada ben 1.3bar basıyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
eveeeettttt bi arabada biz yapalım artık izmir hızlanmış![]()
memoli vtec' e vtec arabanı çıkarsana
mşllh. hoca basıncını açarsa bayaa bi zevklenirsiniz.
kazasız belasız..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)