EE de olsaydı ıyıydı muhtşem uclu olurdu:)
Printable View
yanlış anlamasın kimsede ne RT nin gidişin gördüm nede EE nin
ikisinin sahibinide tanırım yaşar abi iyi biri insandır, arada sırada forumda inceden atar yapar ama:) böyle polemiklerle asla işi olmaz geçme geçilmeyi dert eden bir insan değil, bizimlede çok denedi sağolsun en ufak bir problem yaşamadık.
samet sende yeni yeni rollun tadını alıyosun arabanda çok güzel maşallah umarım gidişide güzeldir en azından öyle duyduk, bildik. Ama senin en büyük hatan çok heyecanlısın heyecanına yenik düşüyorsun, emin ol 1 sene sonra bu konuyu aç ve oku bu yazdıklarına gülmezsen gel yüzüme tükür:)
dolayısıyla herkes yüz yüze mutlaka bakıyor bu forumda, bakacağın yüze sıçma diye bir laf var:) bu şekilde kendine yer edinemezsin, bu tavrın ile daima taraflı tarafsız antipati toplarsın konuştukça batarsın hiç gerek yok bunlara, bazı yazıların gerçekten ilginç ve tahrik edici gereksiz polemiğe girmekten kaçın sametcim. "Büyüğünü Bilen Büyüğününden Büyüktür" yanlışım varsa kusura bakmayın, saygılar...
abı buygumu bıldım saygı duydum hep:) ama kucgnu bılmedı buyklermız dıer vıdeoya baksna bn bu vıdeorı koydum dıe suclu oldum;) yemın edrım bnı tanırsın az cok yaşr abımıde sevrım eskı tanırım ama bu bna yapılanlar:)
3videoyuda izledimm çekim iyi ve anlaşıılır 1 videoda EE erken basmış ama oda 1 sn gibi bişi anlık reflex olablir. ikisinede Maaaşllahhh:)
İkisinede maşallah EE videolardada yorumlardada oldugu gibi öndee :))